Вінницькі військові медики полетіли працювати на схід

Вінницькі військові медики полетіли працювати на схід
Військові медики Центрального регіону надають медичну допомогу в польових умовах на східних та південних рубежах України вже протягом місяця. Вчора, 20 травня, замінити колег полетіли фахівці вінницького Військово-медичного клінічного центру.

На літаку типу Ан-26 медики з Вінниці відбули у визначенні райони для здійснення медичного забезпечення підрозділів, які виконують завдання на східних та південних рубежах України.
- Декілька медичних груп, до складу яких увійшли хірурги, анестезіологи, терапевти та середній медичний персонал, змінять тих, хто вже протягом місяця у воєнно-польових умовах надає першу лікарську допомогу військовослужбовцям, - сказали у регіональному медіа-центрі Міноборони. - Склад групи відрізняється від попередніх тим, що цього разу присутні більше начальників хірургічних та терапевтичних клінік, відділень. Вперше очолила одну з медгруп військовий лікар-жінка.
— У кожного з нас є великий досвід надання медичної допомоги в польових умовах, - сказала начальник офтальмологічного відділення Військово-медичного клінічного центру Центрального регіону. – І тому кожен вважає своїм обов’язком бути там, де він буде найбільше потрібен, де його професійні дії врятують життя, збережуть здоров’я.






Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up