США підтвердили вторгнення в Україну російських танків

США підтвердили вторгнення в Україну російських танків
Росія послала танки і інше важкі озброєння сепаратистам в Україні. Про це заявили у Держдепартаменті США, повідомляє The New York Times.

За даними Держдепу, конвой з трьох танків Т-64, кілька реактивних систем залпового вогню БМ-21 та інші військові транспортні засоби перетнули кордон в районі місті Сніжне. Вони заявляють про свою впевненість стосовно того, що ці  танки приїхали з Росії. Також там зазначили, що знають, що Росія буде заявляти, що танки - з числа українського озброєння, однак таких немає на озброєнні української держави. Як зазначає видання, Т-64 чи не знаходиться в активному використанні російськими військами, проте такі танки досі перебувають на озброєнні на південному заході Росії.

-Це неприпустимо, - заявила заступник офіційного представника Держдепу Марі Харф. – Нездатність Росії сприяти деескалації конфлікту спричинить додаткові санкції.

Раніше очевидці повідомляли про три танки та іншу військову техніку, що рухалася колонною через Сніжне, Торез. Востаннє колонну бачили у Макіївці. Пізніше колона була атакована силами АТО, і 2 танки були знищені. Разом з тим російське держагентство РИА Новости фактично визнало, що танки проникли в Україну з території Росії.

Відео дня

За даними агентства, бойовики підтверджують, що танки вони отримали, вони «будуть відправлені на найбільш складні напрямки», однак не повідомляється, звідки саме надійшли танки. Разом з тим повідомляється, що Сніжне, де вперше були помічені танки, знаходиться неподалік від прикордонного села Дмитрівка. Селище «два дні тому разом з ділянкою кордону взяли під контроль ополченці ДНР».

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (69)
  • Anonymous

    США БУДЕТ ДРАТЬСЯ С РОССИЕЙ ДО ПОСЛЕДНЕГО ЕВРОДАУНА А АДЕКВАТНЫХ ВТИХАРЯ БУДЕТ МОЧИТЬ НУ ИЛИ ТЕРРОРИСТАМИ ИХ НАЗОВЁТ
  • Anonymous

    Ти сам запитав, сам відповів. (:smile:)(:smile:)(:smile:)
  • Anonymous

    и, заметьте, донецкие "террористы" никому бошки не резали, теракты против гражданских не устраивали, в отличии от укр. армии (авиа и арт. удары по жилым кварталам), которую в нарушение конституции применяют для усмирения несогласных.
  • Anonymous

    Лоуренс, ты в очередной раз перепутал "мы" и "вы". Для многих здесь ты уже прочитанная книга. Причем малоинтересная. Так, на один раз и то от скуки.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:37 Українські військові «приземлили» ворожий штурмовик Су-25 на Авдіївському напрямку 09:17 В Україні відзначають День матері. Історія, заборони та прикмети 12 травня 21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up