Порошенко нагородив посмертно 220 бійців АТО. Серед них - 7 вінничан

Порошенко нагородив посмертно 220 бійців АТО. Серед них - 7 вінничан
Президент Петро Порошенко підписав указ про нагородження посмертно 220 бійців, які служили у збройних Силах України і міліційських підрозділах.

За повідомленням прес-служби глави держави,  всі нагороджені загинули в боях в зоні проведення АТО протягом осені 2014 року-весни 2015 року.

Посмертно нагородили 201 воїна ЗСУ, з них 36 - орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, 164 - орденом "За мужність" ІІІ ступеня, один - орденом Данила Галицького.
19 загиблих, які служили в міліцейських підрозділах, нагородили орденом "За мужність" ІІІ ступеня.

Серед нагороджених сім бійців з Вінницької області:
Майора міліції Дениса Жембровського, солдата Антона Москаленка, солдата Сергія Майбороду, солдата Андрія Бровінського посмертно нагородили орденом “За мужність” III ступеня. Майора медичної служби Віталія Вашеняка, підполковника Миколу Яжука та лейтенанта Віктора Ковальчука - орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

 

Коментарі (2)
  • Анонім

    смысл ???

    Дёмин Олег reply Анонім

    завтра придет ребенок к маме  и скажет мама а кем был мой папа? - а она ответит героем и покажет медаль. вот и весь смысл



    человека не вернуть конечно, но память должна оставаться

    я не являюсь фанатом порошенко

    но поверьте те кто умер на востоке - заслуживают памяти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up