Завжди по суті!

03 серпня адміністрація «Житлово-експлуатаційного об’єднання» провела чергові збори зі старшими по будинку. Дане зібрання було досить жвавим та емоційним, адже жоден із учасників не залишався осторонь питань та проблем, які розглядалися на порядку денному.

Варто зауважити, що під час зустрічі було обговорено ряд ключових питань, які мали інформаційний характер. Так, зокрема, під час зборів старшим по будинках було повідомлено про кадрові зміни у керівному складі товариства та відрекомендовано нових керівників структурних підрозділів: начальника виробничо-технічного відділу Танасійчука В.П., начальника аварійно-диспетчерського відділу Морочинського А.Ю., в.о. начальника відділу по роботі зі споживачами Лосєву Л.П.

 

Крім того, у ході зібрання було обговорено питання про стан взаємодії старших по будинках та представників Асоціації органів самоорганізації населення м. Вінниця щодо поліпшення благоустрою прибудинкових територій.

Не залишились без уваги й питання, які порушувалися старшими по будинку під час попередньої зустрічі (12.07.2017). Варто зауважити, що про стан виконання вказаних питань заступник директора «ЖЕО» Анатолій Драчишин звернув особливу увагу присутніх: необхідність ведення журналу технічного обслуговування електромереж в електрощитових (вул. Стрілецька, 28); у зв’язку з підвищенням тарифу варто змінити підходи до роботи, надавати якісні послуги і за якісне виконання роботи преміювати працівників; забезпечення аварійних бригад необхідним спорядженням та інструментами (вул. Л. Ратушної, 20-А); зауваження щодо виконання робіт по поточному ремонту мереж підрядною організацією ТОВ «Енергоагроімпекс». (вул. Коріатовичів, 170); ліквідація течії гарячого водопостачання та встановлення електричних ламп у підвальному приміщені (вул. І. Миколайчука, 60); (вул. Л. Ратушної, 20-А), не дозволяти мешканцям приватного сектору користуватися контейнерними майданчиками (вул. Литвиненко, 27); встановлення кришки на пісочниці та знищення бліх в підвалі (вул. Заболотного, 6); без дозволу старшого по будинку не проводити роботи по покосу трави (вул. Коріатовичів, 170, Литвиненко, 27) та ряд інших питань.

На завершення заходу заступник директора товариства подякував старшим по будинку за ініціативність та активну участь у кожному зібранні.

Змінено графік роботи Центрів обслуговування ТОВ "ЖЕО"

ДО УВАГИ ВІННИЧАН! Шановні мешканці, звертаємо вашу увагу на те, що у Центрах обслуговування ТОВ «Житлово-експлуатаційне...

У "ЖЕО" 17 вінницьких багатоповерхівок перейшли на послугу з управління

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Князів...

ЖЕО завжди використовує найкращі матеріали у своїй роботі

Нещодавно фахівці ТОВ «ЖЕО» забезпечили виконання робіт з поточного ремонту покрівель на житлових будинках по...

Дружня сім’я «ЖЕО» стала ще більшою

Колектив ТОВ «Житлово-експлуатаційне об’єднання» радий вітати мешканців житлових будинків по вул. Хмельницьке...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up