Who is who? Або як нас дурять на політичному рівні.

Цей рік відзначився безпрецедентними виборами за всю історію України. Народ зробив свій вибір і всю повноту виконавчої та законодавчої влади просто передав в одні руки.

В наступному році місцеві вибори. Судячи по парламентським у Вінниці та області найбільші шанси мають: “Слуга Народу”, “Українська стратегія Гройсмана”, “Батьківшина” та “Європейська солідарність”.

А когось цікавить чи взагалі у нашій області є в наявності зазначені організації?

Так ось, після легкого моніторингу реєстру юридичних осіб, який до речі доступний для всіх, можу Вам повідомити, що тільки “Європейська солідарність” має Вінницьку територіальну організацію. “Батьківщина” відкрила свої організації по деяким районам і все, а “Слуга Народу” та “Українська стратегія Гройсмана” взагалі не виявили бажання реєструвати свої осередки. А навіщо себе перетруджувати “people хаває”. Так думають вони, але цей висновок не є вірний, судячи по останнім виборам. Несподівано, але Народ їсть те, що йому до вподоби.

Нас просто дурять вже 28 років, але рано чи пізно це закінчиться і ми повинні вже думати про майбутнє. Як на мене, нам необхідно вимагати у політиканів, майбутніх представників влади, більш якіснішого продукту. Тренд в Україні повинні задавати реальні політичні партії, які як мінімум повинні мати: ідею, членів партії, структуру, програму та реальних лідерів на місцях.

Майбутнє за жорсткою партійною конкуренцією в якій будуть перемагати найкращі. Для чого нам потрібні зразкові політичні партії це питання я буду розкривати у своїх наступних блогах.

Для людей можу порадити тільки одне не вірте всім так званим експертам і політиканам. Читайте, вчіться, аналізуйте, включайте розум і робіть самі висновки, шукайте істину. Ми самі є архітекторами свого майбутнього.

Коментарі (0)
Український феномен

24 лютого 2022 року в шостій годині ранку мені зателефонував брат і повідомив про початок повномасштабного вторгнення на...

Як ми будемо жити?

Як ми будемо жити? Дев’ятий рік триває війна. У багатьох людей в одну мить змінилося все життя. Хтось втратив найріднішу...

Мій шлях у незалежність

Вересень 1992 року. Хлопчина чотирнадцятирічного віку прийшов у російську школу Вінниці здобувати знання. На плечі майоріла...

Як ніколи назріла тема – судова реформа. 30 років незалежності, до сьогодні ще діють три кодекси радянських часів,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up