Як ми будемо жити?

Як ми будемо жити?

Дев’ятий рік триває війна. У багатьох людей в одну мить змінилося все життя. Хтось втратив найріднішу людину, хтось – дім, хтось став інвалідом, а хтось вже ніколи не повернеться в Україну.

Переконаний, що війна закінчиться перемогою України, і перед кожним виникне запитання: як будемо жити далі?

Мені 44 роки. У мене є вибір. Після перемоги я можу працювати в цивільній сфері правозахисником, або податися в державні органи, або зайнятись політичною діяльністю. Принципово не хочу міняти Батьківщину на іншу європейську країну. Працювати в Макдональдсі або прибиральником деінде – не вихід, бо вважаю, що можу принести користь на рідній землі. Ціль одна – змінити Україну, зробити її іншою – справедливою, законослухняною та комфортною.

Судові та правоохоронні органи повинні працювати як годинник. Уявімо таку картину: засідання відбуваються вчасно, судді виносять справедливі судові рішення і тільки на підставі Закону, кожний суддя відповідальний за свої рішення. Ось тоді судова влада стане рушієм змін у всій правоохоронній системі. Верховенство ПРАВА стане реальним! І кожний, хто звернувся за захистом до суду, вчасно отримає належну та справедливу відповідь.

Нам вкрай важливо упорядкувати всю правоохоронну систему. Ми з’ясуємо, хто буде боротися з корупцією, хто - з економічною злочинністю, які повноваження анулювати в окремих службах та чи потрібні нам деякі структури взагалі. На жаль, дуже багато в нашій країні «дармоїдів» та «паразитів», які просто грабують, насолоджуючись життям на державній службі. Дехто, не приховуючи цього, перетворив її на особистий бізнес, побудований за рахунок людських коштів. Щиро вірю, що до таких осіб дійдуть наші руки і буде наведено лад.

Хочеться, щоб кожна людина, яка проживає на території України, дотримувалася Законів та правил, щоб ніхто не шукав шляхів обходу Закону, щоб усі несли відповідальність за порушення. Ми маємо відмовитися від вирішення питань через зв’язки та хабарі, маємо врешті так змінити систему, щоб у людей навіть не було в думці шукати незаконних способів вирішення своїх питань. Лише тоді довіра до правоохоронців відновиться.

Держава в майбутньому забезпечить комфорт для людей, які проживають у країні. Вони мають жити в безпеці, бути впевненими в якісній соціальній та медичній сферах. Кожен зможе працювати та безпечно відпочивати. Ось тоді людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю, як того вимагає Конституція України.

Зараз багато людей залишили Україну в пошуках безпечного та стабільного життя. Не вірять вони в майбутнє держави, кажуть, що немає перспективи. Але це є вибір кожного, тому я нікого не засуджую. Але, на щастя, є люди, які продовжують боротися і вірять у майбутнє України. Я теж належу до них. Ми разом побудуємо іншу Україну, яка буде повністю задовольняти наші потреби, в якій ми будемо працювати й відпочивати, якою ми будемо пишатися.

Як це зробити? Все дуже просто: нам потрібна лише воля і бажання. У нас все вийде! Ми не маємо іншого шляху, ми змушені довести всім, що МОЖЕМО БУТИ РУШІЄМ ЗМІН у всій Європі. Ми станемо прикладом для цивілізованих країн! Уперед, ще багато важкої праці нас чекає! Ми зможемо! Маю надію на народження оновленої України!

Коментарі (0)
Український феномен

24 лютого 2022 року в шостій годині ранку мені зателефонував брат і повідомив про початок повномасштабного вторгнення на...

Як ми будемо жити?

Як ми будемо жити? Дев’ятий рік триває війна. У багатьох людей в одну мить змінилося все життя. Хтось втратив найріднішу...

Мій шлях у незалежність

Вересень 1992 року. Хлопчина чотирнадцятирічного віку прийшов у російську школу Вінниці здобувати знання. На плечі майоріла...

Як ніколи назріла тема – судова реформа. 30 років незалежності, до сьогодні ще діють три кодекси радянських часів,...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up