«Моя хата з краю…»: принцип, із яким необхідно боротись КОЖНОМУ задля нашого СПІЛЬНОГО майбутнього!

Сотні щасливих сіяючих посмішок діток та дорослих, їх втілені мрії та бажання, їх надія на інше життя: цікаве, активне, успішне та здорове майбутнє – усе це найбільша нагорода та результат соціальної ініціативи, яку організували небайдужі підприємці та звичайні люди нашого міста.

«Відкривай серце для добра» - благодійний проект, який був започаткований БФ «Щира турбота» та спортивно-розважальним комплексом «Льодовий клуб» спільно із рядом організації, серед яких: компанія «Атракціони України», що подарували діткам справжню «венеціанську казку» на гарнющій, мов із улюбленого мультика, каруселі; місцева аутентична пекарня «Sweet Moments» та її очільниця - натхненник Вікторія Карпенко почастували діток імбирним печивом, що більше нагадувало витвір мистецтва; арт- та гештальт - терапевт Анна Руда, що показала діткам, як воно, коли дозволяють малювати, що хочеться, коли тебе цінують і хвалять просто за те, що ти проявляєшся та реалізуєш свої ідеї пензлем, коли не потрібно захищатись від усього світу. Крім того, за допомогу і підтримку дякуємо тренерам хокейної школи «Патріот», що дали діткам можливість не просто покататись із справжніми хокеїстами, а ще й отримати цінні уроки, зробити перші кроки до професійного спорту. До речі, після майстер-класу від старшого тренера Володимира Сачко діти й справді загорілись хокеєм та захотіли вступити до школи і тренуватись, чому посприяє власне благодійний фонд, так як можливості у батьків цих дітей немає.

Крім того, безмежна вдячність усій нашій медіа – підтримці: ТРК ВІННИЧИНА – наш рідний телеканал; сайту «20 хвилин» за небайдужість і розміщення усіх матеріалів та інформування вінничан; порталу «Бізнес Довідка Вінниці» та Сергію Маковею; загально - міським паблікам «Вінниця Рекомендує», «Вінниця – безпечне та комфортне місто» і Марині Борисенко; талановитому фотографу, завдяки якому усі емоції та надзвичайно зворушливі моменти акції залишаться із нами назавжди – Сметанській Юлії; та наостанок, компанії «A.Live», яка була координатором проекту, та як кажуть самі дівчата: вони «роблять Живі проекти із Живими людьми для Живого майбутнього».

Усі, хто долучились до ініціативи «Відкривай серце для добра» зробили щастя та палаючі надією очі дітей можливими. За час акції до неї було залучено сотні діток, батьки яких були або й досі є учасниками АТО. Це стало реальним за сприяння Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА та зокрема Ірині Войтенко, та із залученням Всеукраїнського об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО. Крім того, до проекту було долучено діток із кризового центру «Дім МАМА» та із малозабезпечених сімей Вінниці, діти, яких і не мріяли коли-небудь стати на ковзани із реальними хокеїстами, покататись на справжній венеціанській каруселі та про багато іншого і думати боялись, як показало заняття з арт - терапевтом.

А ще весь подальший тиждень у Льодовому клубі будуть реалізовуватись маски, карнавальні та супер – геройські, що робились власноруч дітками із «Дому МАМА», а кошти, зібрані від їх продажу, підуть на розвиток саме цього кризового центру. Тож в кожного є реальна можливість відчути і себе супер - героєм хоч на трішки: долучайтесь до збору коштів – придбайте маску вже зараз при можливості, або ж долучайтесь до масового аукціону, який відбудеться в останній день благодійної ініціативи 25 січня на святі до Дня Студента у Льодовому клубі.

Та звичайно, сумно, але як і будь-яка чи то ініціатива, чи то акція, мають своє завершення, так і цей проект добігає кінця. Ще раз дякуємо усім за підтримку та свідомі дії, що і в нас вселяють надію на існування небайдужості та щирості людей. Сподіваємось, що проведення цієї соціально-благодійної ініціативи відкрило не одне серце, що вона стане гарною новорічною традицією і буде дарувати надію та натхнення на нове життя у новому році все більшій кількості діток та дорослих, які знаходяться у скрутному становищі.

Хочеться вірити, що мету, яку ставили перед собою, ми досягли: актуалізація існування постійної проблеми присутності у соціумі різних соціально - незахищених верств нашого населення, якою потрібно постійно займатись, і що опікуватись необхідно усіма, а не поодиноко. Так як УСІ ДІТИ – це наше майбутнє, і воно залежить від нас. Наше майбутнє світле та процвітаюче ДЛЯ КОЖНОГО – це наша СПІЛЬНА колективна ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ.

ВІДКРИЙ СЕРЦЕ ДЛЯ ДОБРА: ніколи не знаєш Як саме ти можеш змінити чиєсь життя кардинально, в один подих, одним словом, одним вчинком, так як ніколи не знаєш, коли це все закінчиться!...  

Коментарі (0)
В полі воїн не один: соціальна свідомість у дії

Соціальна ініціатива «Відкривай серце для добра» добігла свого логічного завершення та показала, що насправді...

Сотні щасливих сіяючих посмішок діток та дорослих, їх втілені мрії та бажання, їх надія на інше життя: цікаве, активне, успішне...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up