Корупціонер має сидіти пожиттєво, а все його майно конфісковане

Кожен президент, який приходив до влади, обіцяє народу побороти корупцію, реформувати правоохоронну та судову систему, покращити і збагатити життя громадян. Однак обіцянки-цяцянки - після інавгурації всі перевтілюються та очолюють масштабну корупцію.

Закони як не працювали на людей, так і не працюють. Навіть гірше! Вони стають ще більшим інструментом збагачення тих, хто дорвався до корита. Погодьтеся, що всі реформи в Україні проходили лише у формі перестановки кадрів та переформування грошових потоків.

Людина лишається сама із собою, а корупційна ієрархія в усіх галузях лише ускладнює життя.

Корупція стала нормою, вседозволеність та безнаказаність жахає.   

І така спокуса буде виникати, поки ми не змінимо правила життя, поведінки, моральної відповідальності кожного з нас перед кожною особистістю в суспільстві. Такі правила мають бути однаковими для всіх, незалежно від рівня влади, кількості коштів, мови, національності, віку та статі та інших ознак. Такі правила мають бути чітко та однозначно закріплені в усіх законах та підзаконних актах.

Ми бачимо, що все, що понаприймали наші депутати за 27 років, не працює на користь народу та України. Закони не є дієвими, вони непрозорі, написані так, щоб красти й безмежно збагачуватись.

Тому для того, щоб не було зарплат в конвертах, корупції, банкопаду, “Роттердаму+”, “торгівлі на крові”, розкрадання “Укроборонпрому” і всього того безладу, яку ми спостерігаємо, треба змінювати все, буквально все - і кадри, і владу, і галузеві норми, закони.     

Журналістське розслідування по оборудках “Укроборонпрому” - це мізерна частина того, що відбувається в державі, яка в усіх українців безповоротно змінила світогляд й показала, в якій країні насправді ми живемо. Розслідування викрило цинічні схеми, завдяки яким розкрадається вся наша держава вже чверть століття.

Заяви теперішньої влади про нібито 140 реформ, стрімкий рух в Євросоюз - це все було ширмою для розкрадання цілої країни та виведення капіталів в офшори.

Так, цю країну згубить корупція. І агресору зі сторони залишається лише спостерігати, “потираючи руки”, тому що безмірна жадоба до грошей і безкарність знищить систему влади і загалом державу.         

Коли проливається кров, Свинарчуки-Гладковські “завербували”, “купили” всіх:  ГПУ, СБУ, ДФС, САП, НАБУ. Кримінальні справи постійно відкривалися, але за хабарі тут же закривались.

Ті, хто мав боротись з корупцією, її покривали та розмножували.

Розслідування "Bihus.Info" довело, що в Україні немає жодного правоохоронного чи антикорупційного органу, якому можна довіряти. Вони існують не для народу та громадян, вони існують заради себе, для свого захисту, самозбагачення, захищаючи розкрадачів народного майна.   

Чи залежить щось від нас і що робити?

Обов’язково і навесні, і восени 2019 року потрібно проголосувати за свій вибір, аби вони не вкрали право вибору, право на гідне життя як вас, так і ваших дітей. Якщо відчуєте фабрикацію результатів - захищайте своє право на зборах, мітингах і демонстраціях.

Почати все з чистого аркушу, поступово за рік переписати всі базові галузеві закони та норми, зробивши їх простими, прозорими та зрозумілими, без протиріч і можливого двозначного трактування, що унеможливить безкарно розкрадати народні гроші та майно. Так само чітко та зрозуміло прописати систему управління, роботу органів законодавчої, виконавчої та судової влади.

Змінені правила поведінки, змінена система управління нададуть можливість викрити та знищать корупціонерів, а вкрадене майно повернуть громаді. Корупціонер має сидіти пожиттєво, а все його майно конфісковане. А кожна людина має працювати та жити гідно у вільній та заможній Україні.

 

Коментарі (4)
  • Алина Шеремко

    Полностью согласна, что выборы 2019 станет некой точкой невозврата и если мы не сделаем правильный выбор, то потеряем свою Родину навсегда.  Нам нужны кардинальные изменения во всех областях, вертикалях и системах. Но я оптимист и верю в лучшее.
  • Лилия Краснова

    Вы абсолютно правы! Купили абсолютно всех! ГПУ, СБУ, ДФС, САП, НАБУ! Уголовные дела открываются, но у каждого производства есть своя цена, чтобы его благополучно закрыть.
  • Мария

    Цю державу погубе корупція.  Одні корупціонери «зрізаються», їх місце займають інші, і ті, з перших кроків, починають красти і грабувати. Це явище - загадкова клептоманія, яка охопила величезні пласти українського чиновництва.
  • Maryna Myshuk

    Корупція на всіх щаблях суспільства. Люди продаються за копійки. Особливо масово під час виборчого процесу. Президенту та владі вигідна корупція: самі багатіють, а людей купують. Кругова порука. Нічого не змінять вибори, якщо перед законом не буде рівний президент, прем'єр та селянин чи вчитель.
Президент присягає Українському народові, а не депутатам у Верховні Раді

Новообраний Президент має реальну підтримку 73 відсотка виборців, а депутати ВРУ, за соціальними опитуваннями, мають довіру...

Нова влада має фінансувати з державного бюджету на рівні до 2% відновлення всіх архітектурних об’єктів

Пожежа у соборі Паризької Богоматері знищила його унікальний внутрішній дизайн та оздоблення. Боляче було дивитися на фото...

Права на справедливий суд і “право на надію”

Іван Покотило був незаконно засуджений до смертної кари в кінці 90-х років минулого століття за нібито організацію “бандитських...

Володимир Зеленський – представник покоління, яке формувалося на ідеології незалежної України

Я дуже радий, що мій вибір співпав з вибором більшості (31%) українців. Цілком нормально і реально бачити перемогу у першому...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up