Борці з "пальонкою" чи озброєні бандити Чумака?

Ой всьо ... Таке у мене на думці кожного разу після того, як керівник і всія Правий Сектор Вінниці Сергій Чумак постить огидні новини про мене в соцмережах і на різних сайтах. Остання, мовляв які ми молодці, що викрили продаж паленої горілки в Стрижавці, а Павлов про нас фігово написав. Але бачу Чумак так і не зрозумів - наставляти автомати на продавщиць, на жінок - це погано, це не по чоловічому! І взагалі, вінничани вже втомилися від правосєків. Хочете воювати - їдьте в АТО.

Нагадаю початок всієї цієї історії - 20 грудня в Стрижавці бійці Правого-Сектора-УНСО блокували роботу двох магазинів, наставляючи на продавщиць автомати (!). Через що? Ну мовляв там палену горілку продають. Молодці! Нічого не скажеш! Викрили продаж! Але навіщо блокувати роботу магазинів? Навіщо наставляти на продавщиць автомати і виставляти озброєних людей на вході, які в балаклавах не пускали місцевих за хлібом?

Давайте тепер розберемо черговий «висєр» Чумака на сторінках інтернету, де він разом зі своїми диваними воїнами обливає мене брудом. Вийшло «це» із заголовком «Крайова команда УНСО Вінниччини кореспонденту 20 хвилин Вадиму Павлову та іншім зацікавленім особам…».
Приготуйте поп-корн! Буде цікаво!

В тексті від Чумака вказано:«Дана подія широко висвітлювалась в Пресі, і за відсутності ясності основний меседж повідомлень був явно одностороннім».

БРЕХНЯ! У статті є офіційні коментарі Чумака і його прес-аташе Кошубського (до речі, запитайте Андрійка, чому він не їздив на Майдан у минулому році! Тож патріот! А я знаю і поки змовчу).

Поїхали далі ... Чумак пише про запити, які я відсилав Дмитру Ярошу, що начебто Правий Сектор до подій в Стрижавці ні причому, бо рейд проводили бійці УНА-УНСО: «Очевидно, що запити журналіста були некоректними і не за адресою, а отже і не надіслана відповідь».

БРЕХНЯ! Так в грудні Сергій Чумак постив скрізь, що саме ПРАВИЙ СЕКТОР за підтримки з УНА-УНСО зробив рейд по паленій горілці! Не так? Так! А ось і скрін:

Далі ... Чумак пише про Дмитра Яроша: «До того ж він Постійно знаходиться на Східному Фронті. Воює разом з побратимами проти кремлівськіх зайд».

Молодець Ярош! Хвала йому! А ось Сергій Чумак, був в АТО? Або може його прес-секретар Кошубський був в АТО? Від кого вони вінничан захищають? Від паленої горілки? І це в той час поки наші браття гинуть на Донбасі? Ганьба!

Ще ... Чумак пише: «Що ж до Вадікового: «За відомостями з прокуратури Вінницької області від 30 січня 2015 р.: зразки алкогольних напоїв надані власницею мережі магазинів «Вагнес» 20 грудня 2014 р. співробітникам міліції не відповідають державним стандартам якості і складу та виготовлені і розфасовані не промисловим способом.».

МОЛОДЦІ, що виявили паленку! Тільки от питання - можна було це зробити цивілізованим способом без автоматів? І що стосується моїх запитів до прокуратури, саме після них відкрито кримінальне провадження за статею «погроза вбивством» проти чумачечих УНСОвців-правосєків. Чому? Ну напевно негоже автомати наставляти на жінок! Та й правоохоронці мають відповісти – Чому не вилучено зброю і нікого не затримано на місці! – перевірка вже йде. Це сказано у відповідях обласної прокуратури! 

P.S. А ще хочу звернутися до Чумака, як до чоловіка. Неприємно, що ти пишеш під своїми публікаціями і поливаєш мене брудом з фейкової сторінки під ім’ям Марина Сталевар.  І ще, твоїх бійців ніхто не боїться у Вінниці! Не в одного тебе є зброя! І можеш як в минулий раз піти в СБУ і наговорити на мене, що я сепаратист, «што я тебя абідел»! І СБУшники мені знов подзвонять і будуть голосно сміятися...

Коментарі (36)
  • fagot

    а зачем ему броник в мирной Виннице???
  • Anonymous

    Чего стоните? Стрыбайте. Вы же этого год назад хотели. И чмошников, которые привели в вашей стране к власти маньяков, теперь небесными называете.
Харків. Людський. Гідний.

Звідси до Бєлгорода – 80 км. До кордону з росією – 30. Півгодини на танку. Або шість годин пішки. Позаду мене...

Вогнеборці. Пожежні машини. Місто. Кілька думок.

Сьогодні сталася трагічна подія у Вінниці — пожежа на Бевза. (Репортаж з місця події). Там, у вогні, загинула дівчина....

Беларусь разберется сама

Мало кто знает, но во мне течет кровь белорусов. Там были рождены мой прадед, дед, отец. Там сейчас живут мои самые близкие...

Досить вже!

Минули вибори. Президентські. За ними парламентські. Будуть і місцеві. Але мій короткий текст буде не про те. А про нас з...

Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up