Білорусам — послаблення, хасидам — обмеження. Карантин знову хочуть продовжити

Білорусам — послаблення, хасидам — обмеження. Карантин знову хочуть продовжити
  • Останнім часом щодня фіксують понад півтори тисячі нових хворих на коронавірус в Україні.
  • Динаміка негативна, а хвороба лише набирає обертів. У звязку з цим, карантин планують продовжити ще на два місяці.

Пропозицію продовжити карантин до 1 листопада висунув Кабінет міністрів. Її підтримав Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що карантин має залишатися адаптивним та необтяжливим для підприємців. Однак будуть і обмеження — це закриті нічні клуби та проведення концертів.

Також обмежать в'їзд іноземців з країн «червоної зони» строком на 30 днів. Заборону можуть обійти білоруси, водіїв транзитного транспорту та представників гуманітарних місій. Обмежать і паломництво до України хасидів.

Відео дня

Станом на ранок 25 серпня в Україні понад 108 тисяч інфікованих коронавірусною хворобою. За добу виявили 1658 нових випадків по країні, з них 25 на Вінниччині. Нині на COVID-19 в нашій області хворіє 54 дитини та 118 медиків. Останні дані по Вінниці та районах доступні за посиланням

Хронологія карантину

  • Карантинні заходи через коронавірусну хворобу COVID-19, нагадаємо, запроваджені в Україні з 12 березня. Вперше він діяв до 3 квітня.
  • З 12 березня карантин запрацював у Вінниці. Тоді закрили усі вінницькі школи та гуртки, згодом і дитячі садочки
  • 1 квітня на засіданні Кабінету Міністрів прийняли рішення про посилення карантину, а також його продовження до 24 квітня, після цього карантин продовжили далі, до 11 травня.
  • 4 травня стало відомо, що карантин втретє продовжили — до 22 травня, але з пом'якшеннями.
  • Згодом, а саме з 22 травня до 22 червня, в Україні знову продовжували адаптивний карантин.
  • 17 червня на засіданні Уряду прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що карантин в Україні буде продовжений до 31 липня. Тепер черговий раз підіймають питання продовження.
  • 16 липня президент України Володимир Зеленський сказав, що не варто продовжувати карантин довше, ніж на місяць. Додав, що від нього уже всі втомилися.
  • 22 липня прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що адаптивний карантин в Україні продовжать до 31 серпня.
  • 31 липня, нашу державу поділили на карантинні зони та вказали, де діятимуть які обмеження. До червоної увійшли два міста, два райони та одна область. Вінницька область опинилася одразу у двох зонах — зеленій та жовтій.

 

 

Читайте також:

Коли чекати найбільшого поширення COVID-19. Прогнози МОЗ

Країни «червоної» та «зеленої» зони за поширенням COVID-19. Куди краще не подорожувати?

Змінили правила повернення з-за кордону. Кому варто йти на самоізоляцію

Плюс 1658 нових випадків за добу: статистика хворих на COVID-19 в Україні 25 серпня

На COVID-19 хворіє 54 дитини та 118 медиків. Дані по Вінниці та районах за 25 серпня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Придурок...
  • Дмитрий Мороз

    Главное чтоб кабаки после 11 не работали, а 20 000 хасидов норм.
  • Жора

    Коментировать дебилов из фейсбука нет  желания. Все знают что сейчас Тимошенко лежит под ШВЛ.  Ковид может уничтожить целый авианосец, и даже  ракет не нужно.В США уже был случай заболело 30% состава. А больше 50 это остановка . Если заболеют первые лица государства,то кто будет страной управлять ? Дебилы из фейсбука?
  • Василий Байбак

    Бабло с аваковым отобют и перед выборами по пиарица тоже надо зе
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:12 В завершальному матчі сезону "Нива" в гостях розгромила "Реал Фарму" 21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up