На Вінниччині паломники пройшли 15 кілометрів Хресною ходою «За мир в Україні»

На Вінниччині паломники пройшли 15 кілометрів Хресною ходою «За мир в Україні»
  • Люди різного віку йшли пішки від початку шляху до кінця.
  • На заваді їм не стало палюче сонце та втома.
  • Вони молилися за мир та за полеглих на Сході українців.

 

Хресна хода «За мир в Україні», яка була організована настоятелем місцевої парафії Української Православної церкви, пройшла вулицями Чечельника. Паломники пройшли пішки близько 15 кілометрів - від Свято-Михайлівського храму Чечельника до могили Святого Антонія в селі Попова (Червона) Гребля.

-  Під час молитовної ходи люди по черзі несли хрест, церковний хор супроводжував дорогу співом страсних пісень. Священики та віряни разом молились за загиблих воїнів АТО та тих, хто зараз захищає нашу Батьківщину, - зазначають у Чечельницькій районній раді.

Люди пройшли всю дорогу. Паломників під час Хресної ходи супроводжувала поліція та медики.

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 «Ми зробили повністю автономні дрони»: вінницькі розробники підняли в повітря свій перший рій з FPV play_circle_filled photo_camera 15:11 На війні загинув військовий з Козятина Максим Корнійчук 14:55 Безкоштовна правова допомога для військових: куди і як звертатися у Вінниці 14:17 Затримали чоловіка з сімома кілограмами наркотиків на понад три мільйони гривень play_circle_filled photo_camera Від читача 14:45 Друга лінія оборони фортифікаційних споруд на Харківщині (Відео) 14:14 Середня освіта стане 12-річною. Чого очікувати вінничанам від реформи — поговорили з Оксаною Яценко 13:50 Де купити жіночу, чоловічу та дитячу вишиванку у Вінниці (партнерський проєкт) 13:28 Герой з Мурованих Курилівців: військовий Олександр Беляєв нагороджений медаллю 12:00 Де у Вінниці 14 травня немає світла та води: адреси 11:10 Під цех, майстерню або склад: у Вінниці пропонують приватизувати комунальне приміщення (Новини компаній) 10:21 ЗСУ вчора знищили 212 безпілотників, 11 танків та 43 бойових броньованих машин ворога 09:45 День відкритих дверей! Запрошуємо у Вінницькій національний технічний університет (Новини компаній) 09:27 Вінниця прощається з воїном-добровольцем Дмитром Батюком 08:36 Сьогодні вітаємо Максима. Історія, заборони та прикмети 14 травня 08:30 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 08:10 Вакансії в Green cool, Грош та 85 актуальних пропозицій роботи у Вінниці 23:36 За церковними канонами чи народними традиціями, як правильно вшановувати померлих 21:23 На Вінниччині проводи відзначають аж до Трійці. Історія та традиції поминальних днів photo_camera 21:01 Вісім фільмів про історію України та війну, які варто подивитися play_circle_filled 20:16 Гвардієць з бригади «Червона Калина» ремонтує зброю для побратимів на передовій play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up