Закохатися в поганого хлопця. Причини, чому дівчатам подобаються брехуни і маніпулятори

Закохатися в поганого хлопця. Причини, чому дівчатам подобаються брехуни і маніпулятори
  • Чому ми любимо поганих хлопчиків? Це питання задають собі багато жінок.
  • Особливо коли вони стикаються із проблемами в шлюбі, бо у свій час обрали когось, хто не відповідає їхнім інтересам. 
  • І хоча вони знали, що мабуть, з брутальним мачо життя буде не простим — потяг був сильнішим за розум.

Тягу до поганих хлопців легко перевірити за допомогою нехитрого експерименту: якщо, розповідаючи про чоловіка, ви починаєте зі слів «він, звичайно, хороша людина» або «він, правда, класний хлопець», то можна не сумніватися: далі неодмінно піде «але» з довгими поясненнями того, чому цей самий «хороший» і навіть «класний» шанувальник з перших днів знайомства приносить дискомфорт. 

Чоловіки з не найкращою репутацією, схильні до авантюр і обманів, егоїсти, нарциси, дамські угодники і маніпулятори немов мають секрет, що дозволяє закохувати в себе жінок. Які ж причини змушують нас тягнутися до тих, від кого слід було триматися подалі?

Приваблива брутальність

Відео дня

Симпатії до хлопчиків-хуліганів, як правило, з'являються (і, в ідеалі, проходять) в період дозрівання. Схильні до них, як нескладно здогадатися, старанні і виключно «правильні» дівчатка-відмінниці. Хулігани, забіяки і двієчники для них — втілення всього забороненого, а відповідно, незвіданого і привабливого, що знаходиться за межами звичного «правильного» життя.

 Якщо коханням  до хуліганів, подібно вітрянці, не вдалося перехворіти в підлітковому віці, то вона може нагрянути і в 20, і в 30, і, звичайно, краще, якщо це будуть короткочасні яскраві романи, ніж серйозні довгі відносини — їх все-таки з поганими хлопцями будувати вкрай непросто.

Погані хлопці — сексуальні

Виявляється, за наш потяг до не відповідальних, не чесних і не відданих чоловіків відповідають закони біології, згідно яких дівчата захкохуюються в поганих хлопців. Жарти жартами, але, як вдалося з'ясувати фахівцям, чоловіки егоїстичні, цинічні, легковажні, вперті, самовпевнені і безвідповідальні сприймаються жінками, як мужні і брутальні. А відповідно, ми підсвідомо тягнемося до них, як до альфа-самців, більш сильних, конкурентоспроможних і, відповідно, більш виграшних партнерів для продовження роду. Пам'ятаючи про природні інстинкти, слід також вчитися підпорядковувати їх голосу розуму.

Поганий хлопець — це романтично

Зверніть увагу на те, що з себе представляють негативні персонажі популярних фільмів: якщо пірат — то не боягузливий виродок, а екстравагантний і спритний красень Джек Горобець; якщо грабіжник банків — то шалений і до непристойності чарівний блакитноокий Патрік Суейзі. Самі того не бажаючи, ми піддаємося чарам екранних грабіжників, бандитів і наркобаронів, які створюють в нашій свідомості привабливий образ поганих хлопців. Все тому, що в цих білозубих красенів  грають м'язи і вони найбільше цінують не вас, а пригоди, свободу і гроші. 

Щоб не піддаватися на провокації голлівудських режисерів, іноді послухайте психологів. Вони нагадають вам, що за удаваною романтикою ховається банальне боягузтво і жадібність, а для додаткової профілактики частіше переглядайте фільми про Спайдермена і Джеймса Бонда — щоб не забувати, що хороші хлопці теж можуть бути сексуальними.

Вам хочеться драми

З хорошими чоловіками, погодьтеся, все досить передбачувано, в силу їх чесності і щирої відданості. З поганими, якщо задуматися, все ще більш передбачувано, але, при наявності багатої фантазії саме поруч з поганим хлопцем вашим емоціям буде де розгулятися: спершу ви можете піднести його на п'єдестал, нагородивши неіснуючими якостями за принципом «зліпила з того, що було, а потім що було, то і полюбила», перейнятися почуттями до результату власної творчості, а потім пережити весь спектр емоцій в результаті логічного (і не радісного) повороту сюжету — обману, зради або інших« принад »відносин з поганим хлопцем. Може варто пошукати більш безпечні для душевного здоров'я джерела адреналіну?

«Я можу його змінити»

Наталія Тернова, психолог:

— Чому жінки ласі на таких чоловіків? Чому вони вважають їх кращими за вихованих, добропорядних «ботаніків», які викликають у них тільки позіхання і нудьгу?

Жінки люблять поганих хлопців за той комплекс якостей, який притаманний споконвічній мужності, -— груба сила, вміння йти напролом, не зупиняючись перед перешкодами, відкидати геть суперників і першим досягати мети.

Їх вибирають за брутальну чоловічу суть. І нехай їх шляхи досягнення мети далеко не завжди схваленює суспільством, -— неважливо. Переможців не судять. Жінки вибирають bad boys за нестримне прагнення перемагати, за відсутність страху, вміння поставити все заради виграшу. Жінка здається перед силою. І цим все сказано.

Поруч з поганим хлопцем ми мріємо стати тою найкращою жінкою, поруч з якою він став іншим. Будемо відверті: наважуючись на відносини з обманщиком, донжуаном, нарцисом, маніпулятором,— ми тішимо себе ілюзіями про те, що «в глибині душі, десь дуже глибоко» кожен поганий хлопець — це не пізнавший істинного кохання прекрасний принц. І як же вам солодко мріється  про те, що ви, немов у казці, розтопите його крижане серце і перетворите цинічного дамського угодника - в вірного лицаря, а безсовісного брехуна — в чесного щирого друга. Поспішаємо розчарувати: мало хто з поганих хлопців бажає бути перевихованим — їх, як правило, все більш ніж влаштовує, хоча закрутити голову черговій наївній «рятівниці» вони не проти. Результат: йому дістається чергова галочка в записнику легких перемог, вам — розбите серце. Воно вам треба?

Фільми про кохання до брутальних хлопців

«Легенди осені» 

На початку XX століття жив в американському штаті Монтана відставний кавалерійський полковник Вільям Ладлоу з дружиною і трьома синами. І ось одного разу, молодший син повернувся з коледжу з чарівною дівчиною, яку назвав своєю нареченою. Вона увійшла в їхню сім'ю, і неймовірним чином змінила долі всіх її членів. Легенда про зраду, відвагу, кохання і вірність.

«Три метри над рівнем неба»

Двоє молодих людей належать до різних світів. Бабі ― багата мила дівчина, Аче — бунтівний, імпульсивний байкер, схильний до ризику і небезпеки. Це малоймовірно, практично неможливо, але їхня зустріч неминуча, і між ними виникає любов, яка піднімає вище неба. Любов, як електричний струм.

«Убий мене ніжно»

Фатальна зустріч з чарівним і загадковим хлопцем змінила розмірене життя Еліс. Вона розлучається з надійним другом і кидається в обійми Адама, розуміючи, що знайшла другу половину. І лише після весілля Еліс усвідомлює, що нічого не знає про чоловіка.

«П′ятдесят вiдтiнкiв сiрого»​​​​​​​

Екранізація однойменного скандального еротичного бестселера. Молода дівчина укладає кабальний контракт з витонченим бізнесменом, в результаті якого фактично потрапляє в залежність, що межує з сексуальним рабством.

«Невірна»

У Конні було все: люблячий чоловік, прекрасний будинок, красиве життя. Але вона хотіла чогось більшого. Одного разу вона зовсім випадково зустріла на вулиці чарівного незнайомця, намагаючись зловити таксі. І тоді вона зважилася почати гру і почалися таємничі побачення.

Читайте також:

Заборонений фрукт — найсолодший. Чи варто крутити роман із заміжньою жінкою?
Руйнуємо міф: чому секс в тривалих стосунках з часом стає кращим

В сини їй годиться: про переваги і мінуси стосунків із старшою жінкою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up