Заборонений фрукт — найсолодший. Чи варто крутити роман із заміжньою жінкою?

Заборонений фрукт — найсолодший. Чи варто крутити роман із заміжньою жінкою?
  • Якщо не брати до уваги мораль, є багато речей, що робить роман із заміжньою жінкою дуже складною справою.
  • Перший і, мабуть, найбільш очевидний є той факт, що вона вже знаходиться в офіційних стосунках з іншим чоловіком.
  • Про плюси і мінуси роману з дамою зі штампом в паспорті допомогли розібратися психологи.

Стосунки з заміжньою жінкою — ситуація, яка може виникнути в житті будь-якого чоловіка. Не будемо  засуджувати такий зв'язок, на все є свої причини і пояснення. Всі дорослі люди, і всі віддають собі звіт в тому, на що йдуть, яку відповідальність на себе беруть і які наслідки можуть бути.

Найчастіше такі романи виникають на відпочинку, на роботі, у відрядженнях, в інтернеті. Бувають тривалими і навпаки. Закінчуються переважно сексом без обовязків. Буває, що такі таємні стосунки тривають доволі довго.

Заміжні жінки цікавлять вільних чоловіків, бо ті досвідчені у всіх питаннях, вони мають стосунки і вже знають як, що і до чого. Такі леді  більш романтичні у своїй поведінці, ніж незаміжні, розуміються на стосунках.

Відео дня

Але не все так райдужно: чоловік заміжньої жінки якщо дізнається, що у вас із його жінкою роман, може зробити непереливки і вам і їй. Якщо таємне стане очевидним щасливим у цьому трикутнику не буде ніхто.

Ми хочемо розповісти, які перспективи чекають чоловіка, який наважився на подібні відносини, які переваги і недоліки цього положення.

Переваги роману із заміжньою

1. Перша і, напевно, одна з найбільш жаданих вигод — це відсутність зобов'язання одружитися. Як правило, ці відносини не побудовані на високих почуттях і коханнні, тому і жінка не буде вимагати створення шлюбного союзу, він у неї і так вже є.

2. Різноманітне сексуальне життя. По-перше, заміжні жінки непогано знаються в інтимній сфері, а по-друге, будь-яка жінка завжди прагне здивувати і порадувати свого кавалера, а значить, кожна ваша зустріч буде як в останній раз: яскравою, бурхливою, хвилюючою і незабутньою. Також ви зможете задовольнити свої сміливі інтимні фантазії — спробувати секс у незвичних місцях, рольові ігри або побалуватися секс-іграшками.

3. Не нав'язливість жінки. Конспірація в цих відносинах стоїть на першому місці, і тому переслідувати свого коханця вона  навряд чи буде. А це значить, ви живете тим життям, яким хочете, нічого не змінюєте і робите, як хочете, не боячись претензій з її боку.

4. Не обтяжливе прощання. Ці відносини будуються без обопільних клятв і обіцянок, ділити вам теж буде нічого, тому найчастіше вистачає однієї розмови, щоб завершити відносини. Головне, пам'ятайте, що зробити це потрібно з почуттям власної гідності та такту, залишаючись чоловіком і людиною.

Мінуси відносин із заміжньою дамою

1. Можливе викриття. Про це обов'язково слід пам'ятати. Далеко не кожен чоловік спокійно і адекватно сприймає інформацію, що йому зрадили. У більшості випадків він пристрасно бажає розібратися з людиною, хто зазіхнув на його дружину, і не тільки словами, але й активними фізичними діями. Так що вчіться самообороні, або швидко бігати.

2. Конспірація. Від неї втомлюєшся і досить швидко. І якщо на перших порах це буде викликати приємне хвилювання, то потім це переросте в роздратованість і невдоволення.

3. Ви ділите жінку на двох — це важко і дуже неприємно, особливо у випадках, коли людина вам дійсно дорога і приємна. Зрештою, повернення жінки додому до іншого чоловіка після ваших палких побачень, вас буде боляче ранити.

4. Проблеми у створенні власної сім'ї — якщо чоловік хоче мати повноцінну сім'ю, то цей варіант не підійде. Деякі чоловіки мають подібні зв'язки роками і так звикають, що потім не в змозі створити нормальну сім'ю. А чекати, що ваша кохана піде від чоловіка, — теж не найкраща перспектива. Дослідження показали, що тільки 7% жінок наважуються кинути звичне життя.

5. Наслідки. Крім з'ясувань стосунків з її чоловіком, ви можете стати епіцентром всіх подальших проблем у жінки: наприклад, осуд оточуючих, істерики з боку дітей, переживання батьків з обох сторін. Все це здатне принести багато неприємних хвилин і хвилювань.

6. Зовсім не райдужний хепі-енд. Так, буває, що жінка йде з сім'ї до нового обранця, але, на жаль, це не приносить щастя, і настає розчарування. В результаті програють усі: жінка спалила всі мости, і з новою людиною нічого не вийшло. Винуватець краху минулого її сім'ї при цьому відчуває себе теж не кращим чином, виходить, що було даремно зруйноване життя щонайменше трьох людей.

 Із заміжньою жінкою ви не одружитеся, хіба що прийдеться їй покидати свою сім’ю, подавати на розлучення і тому подібне. В неї можуть бути вже і діти і як ви себе будете поводити якщо скажімо Ваша пасія розлучиться із своїм чоловіком і з дитиною прийде до вас? Що тоді?

Чому чоловік стає коханцем

1. Спалахнула пристрасть. Не дивлячись на те, що в жінки  є сім'я, він закохався по самі вуха. І таке буває, ніхто не застрахований. Вогонь у серці не так-то просто і загасити, мінімум на це потрібен час. Ну і, як відомо, закоханого мало хвилює наявність штампа в паспорті обожнюваного партнера. Декого ці обмеження ще більше заводять, адже заборонений фрукт — найсолодший.

2. Невдалий особистий досвід. Це може бути чоловік, якого зрадила дружина або дівчина. Переосмисливши все, що з ним сталося, він може прийняти рішення про помсту всім чоловікам світу. Він заводить романи тільки для того, щоб зруйнувати чужі сім'ї. А може, це просто людина, у якої не вийшло побудувати особисте життя, і йому роман із заміжньою допомагає відволіктися від усього.

3. Чоловік «донжуан». Він просто колекціонує жінок, йому просто не важливий статус жінки, оскільки він її розглядає виключно як сексуальний об'єкт. Цей тип чоловіків не зупиняє і факт того, що жінка цілком щаслива і вже має дітей, йому головне — підкорити і спокусити, щоб в черговий раз довести собі, що він «герой».

4. Відсутність зобов'язань — одна з найпоширеніших причин, яка часто підштовхує шукачів пригод, що не подорослішали і не бажають брати на себе відповідальність, зав'язувати подібні необтяжливі стосунки. Заміжня жінка в даному випадку — ідеальний варіант, вони чудово проводять час, не зв'язуючи себе ніякими зобов'язаннями.

«Справжньої близькості не відчуває ніхто»

Наталія Задорожнюк, психолог:

— Будь-якому чоловікові приємно, коли заміжня жінка звертає на нього увагу. Це можна пояснити духом суперництва, властивим всім чоловікам. Якщо дама, не дивлячись на наявність у неї близької людини, звернула на вас увагу, це тішить самолюбство. Відносини із заміжньою жінкою підживлюють власне его і надають впевненості в собі. Можна при нагоді похвалитися любовними успіхами перед друзями або колегам.

Розглянемо такі стосунки як трикутник, бо в цьому романі завжди беруть участь мінімум троє.

1. Коханець. Чудовий спосіб уникнути відповідальності. Ніяких побутових питань, все крутиться навколо сексу. Частіше за все це травма через зраду в минулому або помста. Має право бути. Чи просто чоловік-ловелас з величезним списком, як факт не вміє будувати близькі, довгострокові відносини.

2. Заміжня жінка. В пошуку того, хто стане милицею в шлюбі.Те, чого неможливо отримати вдома, шукає на стороні. Заповнюючи порожнечі, які не може заповнити чоловік. Вона править балом: коли зустрічатися, як часто, або взагалі відмовити. Часто вона думає, що це єдиний спосіб врятувати шлюб.

3. Чоловік. Вигоди на поверхні. Не потрібно напружуватися, заповнювати порожнечі, шукати нові способи близькості.

І якщо ця брехня влаштовує всіх, такі відносини можуть тривати дуже довго. Адже в ролі жертви (яку, до речі, використовують всі по черзі) так вигідно бути.

В цих відносинах справжньої близькості не відчуває ніхто, брехня і почуття провини все одно будуть не двати спокою.

Висновки робіть самі, як говориться, попереджений — значить озброєний. Будьте пильні і пам'ятайте, що іноді свої емоції краще навчитися стримувати, бо з чужого саду краще не брати.

 

Читайте також:

Руйнуємо міф: чому секс в тривалих стосунках з часом стає кращим

Якщо свекруха — монстр, або як вибудувати кордони власної сім'ї

В сини їй годиться: про переваги і мінуси стосунків із старшою жінкою

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Nazar Paramonov

    Наступні статті від «20 хвилин»: Педофілія - плюси, мінуси, підводні камені.
    Б‘є - значить любить. Переваги побоїв в родинних стосунках
    Заборонений фрукт - найсолодший. Чи варто спробувати це з тваринами?
    Це дно, блть))

    Вікторія Селезньова reply Nazar Paramonov

    Nazar Paramonov уяви, що якийсь чувак крутить з заміжньою. І такий прочитав цю статтю, та й каже їй "слухай тут оказалось шо є мінуси в наших мутках, я на 20 хвилин прочитав. Розходимся"))
  • Вікторія Селезньова

    Рєбят 😂😂😂😂😂 це топ стаття))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up