В сини їй годиться: про переваги і мінуси стосунків із старшою жінкою

В сини їй годиться: про переваги і мінуси стосунків із старшою жінкою
  • Зараз нікого не бентежить, якщо жінка старша за свого обранця. 
  • Психологи розповіли, чому молодих чоловіків зводять з розуму доросліші представниці прекрасної половини.
  • Які плюси і мінуси в стосунках таких пар?

Незважаючи на загальний скепсис і осуд, нерівний в сенсі віку роман може стати найщасливішим часом в житті. Причому, як не дивно, для обох партнерів. Навіть якщо жінка буде значно старшою за чоловіка.

Старші за віком жінки приваблюють чоловіків своєю незалежністю — біля них не потрібно почуватися нянькою. Чим доросліша жінка — тим впевненіша у собі, цікава, ерудована, з нею не соромно з’явитися у поважному товаристві. Оскільки більшість зрілих дам забезпечують себе самостійно, кавалери можуть бути спокійними, що їх цікавить не лише вміст гаманця. Старша представниця чарівної статі — досвідченіша у сексі. Дорослі жінки менш емоційні. На відміну від «малоліток», вміють змістовно проводити час.

Секс — іст фанатастіш

Відео дня

Що в цій парі точно буде відмінним, так це секс. Зріла жінка — ідеальна партнерка для молодого хлопця, адже у чоловіків пік статевої активності – до 30 років, а у жінок — після 30 (причому більшість пані не заспокоюються аж до клімаксу, а то і після нього). Тому градус пристрасті буде неймовірним. Не те що з ровесниками.

Чоловіки «за сорок» замість сексу охочіше подивляться телевізор чи підуть на риболовлю, забувши, що партнерка в сорок п'ять — ягідка знову. І що їй треба догоджати не тільки комедіями і юшкою. Молода дівчина теж може проігнорувати сексуальні заклики партнера-ровесника — її лібідо ще спить: вона ніби й не проти, але і не особливо за.

Зате жінка у віці охоче підтримає еротичні фантазії молодого партнера, та ще й підкине пару своїх ідей. У сексі доросла жінка поводиться розкутіше, ніж молода дівчина. У ліжку вона активна, вправна і невтомна, що приводить у захват її партнера. 

Стиль і клас

Як зізнаються молоді  чоловіки, їх старші подруги  завжди відмінно виглядають, впевнені в собі, вміють виграшно себе подати. У цьому вони вигідно відрізняються від закомплексованих дівчат, які вічно переживають з приводу ваги, прищів і по півдня обирають, що надіти на побачення. Крім того, статусна жінка відразу піднімає авторитет молодого чоловіка в очах його ровесників.

Жінку зв'язок з молодим чоловіком омолоджує краще уколів краси, спортзалу і підтяжок разом узятих. По-перше, приємно усвідомлювати, що ти в 45 можеш закрутити голову 30-річному. По-друге, викид статевих гормонів стимулює утворення речовин, що перешкоджають появі зморшок. Крім того, сексуально активні особистості активні і в житті: у них здоровіше серце і судини, вони частіше посміхаються і менше схильні до стресів і депресії. Роман з молодим — щось на зразок комплексного антиейдж-догляду, приємного та корисного.

Завжди цікаво

Зріла жінка, як правило, цікава співрозмовниця. Вона не вимагає, щоб з нею носилися, як з маленькою дівчинкою, вона володіє витримкою, вміє ставитися до ситуації з гумором, може вислухати, підбадьорити, підказати щось корисне.

Отже її обранець не в накладі – йому приємно усвідомлювати, що ним зацікавилася розумна, красива, успішна жінка і завдяки йому виглядає щасливою і молодою. До того ж його партнерка ще і відданий друг — зрозуміє, підтримає, допоможе.

Легкість буття

Цей привабливий бік стосунків з дамою постарше відзначили 80% респондентів. І, головне, таку думку поділяють і дами: чоловік, який молодший за вас, не буде постійно дорікати, наставляти вас на шлях істинний і всіляко обмежувати ваші дії. Він ставиться до життя набагато простіше, тому разом з таким буде веселіше і простіше.

Які довгострокові прогнози таких відносин? Статистика говорить про те, що 53% шлюбів, в яких є ровесниками чоловік і дружина, вже через пару років розпадаються. Особливо це властиве молодим парам. А в Західних країнах нерівні шлюби, де жінка старша за чоловіка на 10 (і більше) років, вже давно вважаються нормальним явищем і це навіть модно. В середньому, такі стосунки тримаються понад десять років, поки старша дружина зовсім не постаріє, і чоловік знайде молодшу. 

Президент Макрон молодший за дружину на 25 років

Хоча бувають винятки з правил. Президента Франції згадали? І ми про те. Емануель Макрон молодший за свою дружину Бріжит на 25 років. Майбутній глава європейської держави закрутив роман зі своєю дружиною, а тоді вчителькою французької, ще в школі. Пані Бріжит тоді була заміжньою і мала трьох дітей, при чому її син від коханого старший на два роки. В навчальному закладі зчинився галас, батьки перевели юного Емануеля в інший коледж. Він підріс і всьому світу довів що однолюб. Тепер Президенту Франції 43 роки а Першій леді — 68. Він не має дітей, вона — вже няньчить сім внуків. Попри це Макрон дивиться на дружину закохано, а Бріжіт — носить короткі спіднички.

Фактори ризику

Коли жінка значно старше за свого партнера, психологи також стверджують про те, що подібна вікова різниця робить такий союз більш вразливим. Жінка часто буде молодитися, аби догодити партнеру і боятися його втратити.

На думку психологів, жінка, яка уклала шлюб з чоловіком набагато молодше себе, прагне підвищити свою самооцінку. Але в погоні за молодим тілом існує ризик пов'язати себе вузами з альфонсом.

Часом, коли жінка старша за чоловіка, вона починає надмірно опікувати і повчати свого чоловіка, проявляючи таким чином свій материнський інстинкт. Іноді навпаки — дружина намагається стати улюбленою «дівчинкою» для свого коханого. Такі  відносини не можуть бути гармонійними.

На думку психологів, подібного ризику можна уникнути. Але при цьому жінка не повинна розмовляти зі своїм коханим ніби з маленькою дитиною. Не варто їй і явно підкреслювати різницю у віці, а також свою мудрість, успішність, досвідченість, стресостійкість, життєвий досвід. Адже чоловік і дружина — перш за все партнери. І в ідеалі вони повинні спілкуватися на рівних, виходячи з моделі «дорослий-дорослий». Причому це має стосуватися всіх життєвих аспектів.
 

Наталія Задорожнюк, психолог, психотерапевт:

— Ще в 3-4 річному віці діти вчаться розуміти потреби другого.І якщо в їхній родині багато «влади» у батьків, то і в майбутньому партнерські відносини будуть будуватися «старший-дитина». В парі контроль може бути функціональним до тих пір, поки він сприяє росту. Не зрілі і дисфункціональні спроби контролю виникають через безнадійність і проживання своєї внутрішньої безпорадності. А також бажання показати свою силу, владу, перевагу. Тому і вибирають в партнери людей з яким можливо прожити свою «велич». І це не завжди «старший» партнер. І якщо у партнерів різні потреби: в одного бути лідером, у другого — підкорятися, тоді такі відносини можуть бути довгими і гармонійними. В таких відносинах не завжди панує кохання. Але в будь-якому правилі є винятки.

 

Читайте також:

ВІН І ВОНА. Нерівний шлюб або чи буває кохання другої свіжості?
Двічі в одну річку: чому ми повертаємося до колишніх?
Шалений секс не в ліжку. ТОП незвичайних та екстремальних місць для кохання

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Володимир Дорош

    Лучше две по 25 ,чем одна за 45.

    Жека Ковальчук reply Володимир Дорош

    Володимир Дорош ти дурень???
  • Міланія Квіточки

    Кожному-своє.....аби кохали одне одного❤ Хоча особисто моя думка-чоловік має бути старшим і мудрішим(спочатку  Адам,аааааа потім вже Єва😉)

    Alla Shevchuk reply Міланія Квіточки

    Лора Козакова ,є такі чоловіки ,що в 60 як дитина,мамин синочок,а є в 18 вже має всі чоловічі якості

    Лора Козакова reply Міланія Квіточки

    Міланія Квіточки в деяких сім'ях чоловік-дитина це норма. Ні мудрості ні хазяйновитості.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up