Як вінничани спорт-покемонів на Волині наловили

Як вінничани спорт-покемонів на Волині наловили

Поки весь світ ловить покемонів, вінницькі спортсмени “полювали на лисиць” у волинських лісах

Спортивна радіопеленгація - вид радіоспорту, який багатьом відомий як “полювання на лисиць”. Замість смартфону із GPS, спортсмени використовують радіоприймач і карту, замість покемонів - маяки, які видають в ефір радіосигнали. Задача - максимально швидко знайти радіомаяки, максимально швидко подолати дистанцію. Швидкість бігу чемпіонів - до 15 км/годину (і це по лісах, болотах, ярах)

Щойно закінчився Чемпіонат України із радіоорієнтування, останній у сезоні 2016 року. Національна збірна України - сформована, і вже через місяць буде брати участь у Чемпіонаті світу в Болгарії.

Наші спортсмени дуже вдало виступили на змаганнях.

Відео дня

Серед юнаків до 14 років: Максим Дремлюга завоював 1 золоту, 2 срібних і 1 бронзову медаль, Євген Безверхній - срібну і бронзову медаль, а також командою разом із Володимиром Пащенком завоювали 3 золотих і 1 бронзову медаль.

Серед юнаків до 16 років: Владислав Кальніченко завоював золоту медаль, Богдан Гевчук  виборов срібну і бронзову медалі. Командою наші юнаки вибороли золоту і 3 срібні медалі.

Серед юніорів: Артем Паламарчук виборов бронзову медаль. У командному заліку разом з Богданом Войцехівським вибороли 3 бронзових і одну срібну медаль.

Серед дівчат до 14 років: Аліна Солоненко завоювала золоту і срібну медалі, Мирослава Солонина теж завоювала золоту і срібну медалі, Жанна Бадік виборола 1 золоту і 3 бронзових медалі. Разом, у командному заліку, дівчата 4 рази ставали переможцями і отримали 4 золотих медалі.

У групі жіночої еліти Анастасія Зеленська (RIA) посіла 3 місце і отримала бронзову медаль.

У групі чоловічої еліти Олександр Марчук (RIA) виборов золоту медаль. І в командному заліку, разом із Сергієм Зеленським та Сергієм Вічиним зайняли 3 місце.

По групі чоловіків 40-49 років: Олександр Човган (RIA) завоював 2 бронзових медалі.

Загалом Вінницькі радіоспортсмени вибороли 72 медалі!!!

За результатами відборів до складу збірної України для участі у Чемпіонаті і Кубку світу із спортивної пеленгації потрапили: Артем Паламарчук - по юніорах (Ч-19), Олександр Марчук (RIA) - спортсмени 20-39 р., Сергій Зеленський  - чоловіки 50-59 р., Олександр Човган (RIA) - чоловіки 40-49 р. Побажаємо їм вдалого виступу на Чемпіонаті і Кубку світу в Болгарії на початку вересня.

А Фонд "RIA" запрошує Вас приходити і приводити своїх дітей 11-14 років для занять до нашого тренера, майстра спорту Міжнародного класу, Сергія Зеленського. Телефон тренера: (093) 593-43-80.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова 09:07 Сьогодні відзначають Всесвітній день ветеринара. Історія, заборони та прикмети 27 квітня 20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up