Вінницьке дербі у фіналі хокейного Кубку України

Вінницьке дербі у фіналі хокейного Кубку України

З 24 по 27 серпня у Вінниці розігрувався Кубок України з хокею на траві серед чоловічих команд. Грали на стадіоні Центрального парку культури і відпочинку.

Стартували 11 команд. Три з них представляли Вінницю, ще одна – Ладижин. Їхніми суперниками були колективи Черкаської області, Бердичівського району і Коростеня (Житомирська область), Шостки (Сумська область), Кропивницького, Кривого Рогу (Дніпропетровська область) і Чернівців. Грали за олімпійською системою. 

Фаворит змагань, чемпіон країни «ОКС-ШВСМ-ЦОП» (Вінниця) розгромив земляків з ОСДЮСШОР «Олімпія» - 12:2 і збірну Черкаської області – 16:1. Також до фіналу дійшла вінницька команда «ШВСМ-Олімпія», яка здолала «Колос» (Кропивницький) – 7:0,  збірну Кривого Рогу – 5:0 і «Олімпію-Авангард» (Ладижин) – 8:1.  

Вінницьке дербі за золото виявилося дуже цікавим. У ньому «ОКС-ШВСМ-ЦОП» зустрівся із «ШВСМ-Олімпією». У другому таймі фаворити повели з рахунком 4:0. Суперники не хотіли здаватися і забили три м’ячі у відповідь. Але команді Павла Мазура вдалося все ж провести вирішальний гол під завісу поєдинку 5:3. Нагородження проводив віце-президент федерації хокею на траві України Федір Новік.

Відео дня

Результати змагання прокоментував головний тренер«ОКС-ШВСМ-ЦОП» і національної збірної України з хокею на траві Павло Мазур:

- ­Після виступу на чемпіонаті Європи наші гравці виглядали втомленими. Після цього важливого змагання у команди, зрозуміло, спостерігається спад. Ми навіть не приступили до тренувальної роботи. І виграли Кубок завдяки морально-вольовим якостям.  

– Павле Михайловичу, хто з вашої команди найкраще проявив себе у кубкових баталіях?

– Це воротар Сергій Коваль, польові гравці Андрій Кошеленко, Олександр Дяченко, Артем Поповченко, Максим Онофріюк. Непогано проявила себе вся команда, адже виконала поставлене завдання. А ось про якість гри на цій стадії підготовки казати досить складно.

– Окрім «ШВСМ-Олімпії», інші суперники створили вашому колективу певні проблеми?

– Ні. Адже навіть поєдинок за вихід до фіналу проти черкащан завершився з рахунком 16:1.

– Коли розпочинається новий чемпіонат України?

– Перший тур пройде 15-17 вересня. У чемпіонаті візьмуть участь 9 команд. У порівнянні з попереднім розіграшем додається «Авангард» (Калинівка).  

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up