Відкритий Кубок Вінниччини з фрі-файту виграли господарі рингу

Відкритий Кубок Вінниччини з фрі-файту виграли господарі рингу

18 березня у Вінниці розіграли відкритий Кубок області з фрі-файту, українського різновиду змішаних єдиноборств. В ньому взяли участь не лише місцеві бійці, а й гості з сусідніх регіонів. 

Змагання пройшли у Вінниці, в СК «Нокаут». Їх організували Вінницька федерація фрі-файту, обласний осередок «Батьківщини молодої» за підтримки Вінницької ОДА і меценатів.

На ринг виходили 40 учасників з різних регіонів. Всі виступали в жовто-синьому кімоно. У розділі «limited fight» (тут заборонено вкладатися в удари) медалі розігрувалися у трьох вікових категоріях, в розділі «real-fight» – серед чоловіків 19 – 20 років і старше 21 року. Чемпіони у кожній ваговій категорії, окрім кубків, отримували звання кандидата в майстри спорту України.

–  Організація змагань – на високому рівні. Рівень спортсменів, і зокрема вінницьких бійців, зріс у порівнянні з минулорічним турніром, – сказав головний суддя Кубку Вінниччини, суддя міжнародної категорії Віталій Нетяга (Ірпінь, Київська область). 

Наймолодшим фрі-файтерам-початківцям було десять років. Також серед бійців були досвідчені кандидати в майстри спорту.

– Мені подобається рухатися и битися на ринзі, змагатися. Завдяки фрі-файту я можу захистити себе, – сказав 13-річний Арсеній Ястремський (Ірпінь), який виступав у вазі до 30 кг.

Відео дня

Глядачі побачили десятки цікавих поєдинків, які часто завершувалися достроково – больовими та задушливими прийомами, технічними нокаутами. В загальнокомандному заліку перемогла збірна Вінницької області під керівництвом тренера Ігоря Дишливенка. На другому місці – Київська область, на третьому – Житомирська.  

17-річний вінничанин Ігор Куцький (вагова категорія до 69 кг) міг би виступати в юніорській групі, але бився і став чемпіоном серед чоловіків (старше 21 року). Адже він нещодавно виграв Кубок Буковелю (в групі «Б»), де були зібрані кращі бійці України.   

– Тепер я прагну здобути Кубок Буковелю в групі «А» і битися за чемпіонський пояс, – поділився Ігор Куцький. 

Як повідомив в.о. президента Вінницької федерації фрі-файту Вадим Кудіяров, за підсумками Кубку сформують збірну області, яка змагатиметься на всеукраїнських змаганнях наприкінці березня.   

– Наші кандидати до складу збірної демонстрували цікаву техніку. Думаю, вони зможуть вдало представити регіон на всеукраїнських змаганнях, – сказав Вадим Кудіяров. 

Довідка

Фрі-файт (англ. « free-fight» - «вільний бій») — український варіант змішаних контактних єдиноборств. Поєднує досвід багатьох бойових традицій світу в єдину систему, використовуючи найефективніші прийоми ведення поєдинку.

За рахунок широкого діапазону дозволених технічних прийомів, фрі-файт дає можливість розвивати високу динаміку поєдинків.

Підготовка спортсменів до змагань за системою фрі-файту — комплексна і включає в себе різноманітні техніки для відновлення та забезпечення нормальної діяльності всіх процесів в організмі.

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up