«Нива» вдома розійшлася миром із житомирським «Поліссям»

«Нива» вдома розійшлася миром із житомирським «Поліссям»
  • Матч 13-го туру, який пройшов 13 жовтня у Вінниці, не став щасливим для господарів поля. Їм вдалося набрати лише очко.
  • Хоча «Нива», безумовно, дуже хотіла зробити гарний подарунок не лише відданим вболівальникам, але й головному тренеру Денису Колчіну, який у цей день святкував свій День народження.

Вінницька команда, як завжди, розпочала активніше. Але реальні гольові моменти раніше створили гості. У гру довелося вступати нашому надійному кіперу Артему Кулінічу. Серед іншого, він зміг нейтралізувати вихід віч-на-віч форварда гостей Дениса Галенкова, а також небезпечні удари Іллі Ходулі та Ярослава Захаревича.

На 35-й хвилині свою майстерність довелося демонструвати кіперу гостей Олександру Литвиненку. Він спромігся парирувати на кутовий гарний удар Ігоря Маляренка, який летів у «дев’ятку».     

Через хвилину шкіряна куля після прострілу добре йшла під удар нивівцю Ігорю Богачу, але, на жаль, його удар було заблоковано.

Відео дня

Фініш тайму запам’ятався двома «фірмовими» проривами форварда «Ниви» Павла Федосова. Один із них завершився пострілом, який нейтралізував воротар. Інший – гострою передачею на Михайла Шестакова, яку перервав оборонець.

Якщо в першій половині в цілому гостріше виглядало «Полісся», то після перерви – колектив Василя Вовка і Дениса Колчіна. Не раз намагався вразити ворота суперника Ігор Маляренко. Після його удару головою м’яч пройшов поруч зі штангою, ногою – вище поперечини. Ще одного разу простріл нашого капітана ледь не зрізав у власні ворота капітан суперників Ігор Чередніченко. Взагалі вінничани непогано пробували турбувати голкіпера з середніх дистанцій. Приміром, таким чином намагався відкрити рахунок на 72-й хвилині Денис Долінський (невлучно). 

Тиск «Ниви» підсилювався. І гол, як кажуть, назрівав. 100-відсотковий шанс згаяв Павло Федосов. Він розстрілював вже фактично порожні ворота, який не контролював кіпер. Але удар на силу виявився, на жаль, невлучним.

На 79-й хвилині активний Ігор Маляренко виходив на побачення із воротарем. Його наздоганяв захисник. У боротьбі із двома суперниками наш капітан впав. Логічно було призначити пенальті, адже Маляренка зачепили і таким чином унеможливили взяття воріт. Свисток судді не мовчав. Але львівський рефері Шандор ухвалив дивне рішення: показав нашому гравцю другу жовту картку (за симуляцію) та одразу червону. Дивне рішення, що викликало обурення вінницьких вболівальників.

Навіть у меншості «Нива» не прижималася до власних воріт, а намагалася шукати щастя у чужих. Активно діяли попереду швидкі нападники Павло Федосов і Максим Яськов, який вчергове підсилює гру після виходу на заміну. Але цього разу знову безгольова нічия – 0:0. 

   

Технічні дані

Чемпіонат України з футболу. Друга ліга. група "А". 13-й тур.

13 жовтня, Вінниця, Центральний міський стадіон.

«Нива» (Вінниця) - «Полісся» (Житомир) – 0:0

 

Головний арбітр матчу: Шандор О. А. (Львів).

Асистенти: Гірс О. М. (Одеса), Галинець В. В. (Рівне).

Четвертий арбітр: Кисельов П. В. (Жмеринка).

Спостерігач арбітражу: Денисюк В. М. (Київська обл.).

 

«Нива»: Кулініч (в), Дударенко (Менжега, 88), Музиченко, Хохлов, Гарванко, Савошко (Найко, 81), Долінський, Шестаков, І. Маляренко (в), Богач (Яськов, 65), Федосов.

Запасні: Гурідов, Палій, А. Маляренко, Гудак.

Головний тренер: Денис Колчін

"Полісся": Литвиненко (в), Чередніченко (к), Кузнєцов, Іванов, Лещенко (Поручинський, 85), Ходуля, Недоля (Шишигін, 90+2), Семчук (Дячук, 88), Скепський (Сокуренко, 84), Захаревич, Галенков (Демчик, 89).

Запасні: Мозіль, Баранов.

Головний тренер: Анатолій Безсмертний.

 

Жовті картки: І. Маляренко, Найко, Хохлов, Музиченко – Кузнєцов, Недоля.

Червона картка: І. Маляренко (друге попередження).

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up