І «Larus» послухати і спортом позайматись. На День Європи вінничан очікує спортивний сюрприз

І  «Larus» послухати і спортом позайматись. На День Європи вінничан очікує спортивний сюрприз
У Вінниці пройде фестиваль здорового способу життя "Vinnitsa Workaout Fest". На нього з’їдуться спортсмени з усіх куточків України. Буде також представник Грузії. На вінничан очікують змагання воркаутерів, концерт та спортивне містечко.

Фестиваль пройде 16 травня на День Європи. Вінниця друге місто, у якому проходить захід такого типу. Першим був Дніпропетровськ. Саме звідти почалась пропаганда воркауту.

Головною фішкою фестивалю буде наметове містечко, де житимуть спортсмени. Підійти та поспілкуватися зможе кожен вінничанин. Про це на прес-конференції розповіли керівник "Академії активного відпочинку " Володимир Петренко та керівник компанії "Арт Меню" Андрій Марцинковський.

- Такий захід проходить у Вінниці вперше, - розповів Андрій Марцинковський. - В його програмі будуть змагання  воркаутерів, концерт та виступи спортсменів різного напрямку.  В кінці фестивалю для вінничан виступатиме гурт «Larus».

Відео дня

Водночас заступник голови комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Роман Семчук розповів, що будь-який вінничан зможе обрати на фесті спорт для себе.

Лідер Вінницьких воркаутерів Віталі Ворохоб розказав журналістам, що воркаут - це найдоступніший вид спорту.

-На Вінниччині воркаутом займаються близько 300 людей, - каже Віталій. – 10 найсильніших візьмуть участь на змаганнях  16 травня, тому приходьте підтримати земляків. Виступати будуть не тільки хлопці, а й дівчата.

За словами Володимира Петренко, фестиваль проходить за підтримки народного депутата України Олексія Порошенка. 

Нагадаємо, що  сайт 20minut.ua, разом з командою "Street Workout Vinnitsa" проводить спільний проект «Стань сильніше». Більше двох місяців вінничани будуть тренуватися з досвідченим тренером Віталієм Ворохобом.

Дізнатися більше про проект ви можете:

На сайті 20minut.ua у рубриці "Воркаут-проект",

- У газеті РІА

- Група ВК - "Воркаут проект" СТАНЬ СИЛЬНІШЕ "

Читайте також:
День Європи 2015 у Вінниці: Що? Де? Коли?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Якщо немає чим зайнятися, можу порадити послухати цікаве українське радіо, що називається Яскраве радіо, в ньому розглядається багато цікавих тем, наприклад – Домашні олюбленці, в студію завжди запрошуються кваліфіковані ветеринари, а також просто власники домашніх тваринок. Розказується про виховання, годування та дресирування домашніх тваринок.  Раджу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловим планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим 09:51 Вночі збили дев'ять «шахедів», а на фронті за добу відбулося 104 бойових зіткнення 08:49 Сьогодні з іменинами вітаємо Ірину та Галину. Історія, заборони та прикмети 16 квітня 08:10 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 08:00 Вакансії в Україночка, Грош, Green cool та 89 актуальних пропозицій роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up