ФК «Вінниця» вдома переміг віце-чемпіона України – “Рух” зі Львівщини

ФК «Вінниця» вдома переміг віце-чемпіона України – “Рух” зі Львівщини
Футбольний клуб “Вінниця” здобув другу перемогу поспіль в чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд.

Сьогодні, 18 червня, наша команда вдома, на Центральному міському стадіоні, перемогла з рахунком 1:0 одноосібного лідера першої групи – “Рух” (Винники, Львівська область) . Єдиний м’яч у середині другого тайму з пенальті забив капітан вінницької команди Андрій Заводян. На останніх хвилинах вінничани відзначились голом і з гри, але суддя цей м’яч не зарахував. 

Гості також провели низку гострих атак, але рятував наш воротар Карабін. Наприкінці матчу затягнути час допоміг навіть ... собака, який бігав на половині поля винниківців. А ось ультрас цього разу вели себе мирно. Шуміли чимало, а ось заборонені на футболі файєри не запускали.

В іншому матчі першої групи «Поділля» (Хмельницький) і «Маяк» (Сарни) зіграли внічию – 2:2. Після цього наша команда піднялася на друге місце в турнірній таблиці. Щоправда, у ОДЕКа і “Маяка” – по матчу в запасі.  

Відео дня

Наступну гру ФК “Вінниця” знову проведе вдома. Рівно через тиждень, у середу, 25 червня, наша команда прийматиме аутсайдера групи – “Поділля”.  Початок гри – в 18.00. 

 

Турнірна таблиця чемпіонату України з футболу серед аматорів сезону 2014 року (група 1) станом на 18 червня

 

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Рух» (Винники)

6

5

0

1

11:2

15

2

ФК «Вінниця»

6

2

2

2

4:5

8

3

ОДЕК (Оржів)

5

2

1

2

6:6

7

4

«Маяк» (Сарни)

5

1

3

1

4:4

6

5

«Поділля» (Хмельницький)

5

0

2

4

3:12

2

 

Previous Next

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up