Смертельні ДТП, Міс Вінниця 2021 та інше важливе за 6 березня на 20minut.ua

Смертельні ДТП, Міс Вінниця 2021 та інше важливе за 6 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 6 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Жахлива аварія під Одесою: загинув начальник поліції Ямполя, ще троє постраждали (ВІДЕО зіткнення)

Жахлива аварія під Одесою: загинув начальник поліції Ямполя, ще троє постраждали (ВІДЕО зіткнення)

Поліція повідомила про ДТП на трасі Одеса-Київ за участю службового автомобіля патрульної поліції, під час якого загинула людина. Загинув начальник ямпільського відділення поліції Олександр Парфонов, ще троє постраждали.

 

Друге життя непотрібних речей або Куди подіти старий одяг: приймальні у Вінниці

Друге життя непотрібних речей або Куди подіти старий одяг: приймальні у ВінниціБагато хто стикається з тим, що в домі багато речей, які вже ніхто не збирається носити. Речі можуть бути завеликі або замалі, вийти з моди або просто перестати подобатися.  Викидати їх шкода, носити не будеш, складати ніде – шафа не гумова.  Ми підготували для вас пункти прийому, де речі охоче приймуть з радістю і вдячністю.

Відео дня

 

У конкурсі «Міс Вінниця — 2021» перемогла 19–річна Вікторія Гелитюк

У конкурсі «Міс Вінниця — 2021» перемогла 19–річна Вікторія Гелитюк

Вчора, 6 березня, у Вінниці відбувся фінальний конкурс «Міс Вінниця — 2021». В ньому взяли участь 16 конкурсанток, віком від 16-ти до 23-х років. Дівчата дефілювали у вечірніх сукнях, офісних костюмах та купальниках від українських дизайнерів.

 

Смертельна ДТП з автобусом у Польщі: загинули шість українців, ще 35 — госпіталізовані

Смертельна ДТП з автобусом у Польщі: загинули шість українців, ще 35 — госпіталізовані

У Польщі рейсовий автобус «Познань-Херсон» потрапив в страшну аварію.  Відомо, що шестеро українців загинули, ще 35 потребували госпіталізації. Марштур «Познань-Херсон» проходить через Вінницю.  Чи є серед загиблих чи постраждалих вінничани — невідомо.  Диспетчери вінницьких автовокзалів про аварію нічого не знають. Але місяць тому під Літином вже була аварія з автобусом...«Познань-Херсон».

 

Ситуація по COVID 6 березня: на Вінниччині за добу виявили 714 випадків

Ситуація по COVID 6 березня: на Вінниччині за добу виявили 714 випадків

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 6 березня. За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків. зареєстрована у м.Києві (682), Житомирській (749) Вінницькій (714), Івано-Франківській (676) та Закарпатській (665) областях.

 

Читайте також:

В Україні почалася третя хвиля коронавірусу, можливий жорсткий локдаун — Шмигаль

На Вінниччині лікарні переповнені пацієнтами з Covid. Скільки коштує лікування?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) Від читача 11:30 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up