Посол Польщі в Україні Генрік Літвін завітав до Вінниці

Посол Польщі в Україні Генрік Літвін завітав до Вінниці

Керівники Вінницької області зустрілися із Послом Республіки Польща в Україні Генріком Літвіном та обговорили з ним питання співпраці.

Так у суботу, 25 квітня, у приміщенні Вінницької міської ради відбулася зустріч  із  Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Польща в Україні . У ході заходу очільники області і міста поділилися із польськими дипломатами своїми здобутками у різних напрямах, процесом впровадження реформ та обговорили різносторонню співпрацю, а також розповіли про необхідність залучення у регіон іноземних інвестицій.

Під час візиту Генрік Літвін також ознайомився роботою “прозорого офісу”.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня 21:09 Додому «на щиті» повертається Денис Новіцький з Вінницьких Хуторів 20:19 На Вінниччині двоє людей незаконно вирощували сільгоспкультури на прибережних смугах 19:23 Метеозалежним приготуватися: до Землі наближається потужна магнітна буря 18:22 Сапери ДСНС знищили гранату та снаряд часів Другої світової photo_camera 17:58 Один пропуск — 20 грн: цікавий спосіб відпрацювання пропущених пар в Барському коледжі 17:15 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 17:07 Аби захопити вінницький кар'єр, хабарники пропонували мільйон доларів полковнику СБУ photo_camera 16:23 Сорок діячів культури і мистецтв Вінниччини отримуватимуть стипендії ОВА 16:17 «Таких як він, ніколи більше не буде». Вінниця попрощалася з Назарієм Гринцевичем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up