Зроби ставку на розвиток міста! (Прес служба БФ «Подільська громада»)

Зроби ставку на розвиток міста! (Прес служба БФ «Подільська громада»)

Громадські організації готові реалізовувати 5 корисних для міста проектів! А ви готові їх підтримати?

Про що вони? Чим наші проекти будуть корисними для вас?

1. Проект «Фінанси для старшокласників»

Громадська  організація «Ділова Вінниця»

Мета проекту: Надати молодим людям актуальні знання щодо особистих фінансів та сформувати правильні фінансові звички які вони зможуть використовувати у реальному житті.

Відео дня

Основна проблематика з якою працюватиме команда проекту це відсутність фінансових знань (як теоретичних так і практичних) у школярів. На жаль, шкільні програми неадаптовані під реалії життя. Особливістю проекту є кваліфікація тренерів, які являються професіоналіми своєї справи  та щоденно практикують в сфері бізнесу, фінансів та інвестицій. В процесі реалізації проекту будуть застосовані різні формати донесення інформації (семінар, мозковий штурм, тренінг тощо) Також буде застосована концепція змагання та відбору тих учасників хто пройде на наступний етап.

Охоплення аудиторії: 300 учнів Гуманітарної гімназії №1 ім. М.І. Пирогова

Амбасадор проекту: Бізнес-клуб «MoneyFest»

Бюджет проекту 14845 грн. Очікуване фінансування від Аукціону проектів: 14 550 грн.

 


 

2. Проект «Екологія свідомості»

Громадська організація «Еволюція краси»

Мета проекту: Проект «Еволюція свідомості» має на меті збереження навколишнього середовища, популяризацію питань екологічної тематики, свідомого ставлення до власного життя та здоров’я, запровадження європейських стандартів екологічної свідомості у м. Вінниці, донесення до жителів міста інформації стосовно новітніх наукових досягнень у сфері  альтернативної енергетики, органічного землеробства та фермерства, літературних новинок у сфері екології та еко-свідомості. Проект реалізовуватимуть професійні тренери-експерти, лектори, науковці, педагоги, фермери, майстри з різних куточків області та країни. Відбуватиметься поширення тематичних друкованих матеріалів. Використовуватимуться різноманітні мистецькі засоби. До організації та реалізації проекту буде залучено близько 350 осіб-організаторів та партнерів, та близько 10 000 вінничан.

Амбасадор проекту: Центр вивчення генеалогії «Пращур»

Загальний бюджет проекту: 29 400 грн. Очікуване фінансування від Аукціону проектів: 15 000 грн.

 


3. Проект «Створення коміксу «Дошкільнятам про економію»

Громадська організація «Крок назустріч»

Мета проекту: За допомогою Комікс-путівника «Дошкільнятам про економію», що буде створено в результаті проекту, познайомити маленьких вінничан з простими, доступними кожному, способами енергозбереження. Засобами комедійних розповідей, ігор вироблення навичок та вміння у дошкільників практичної діяльності з енергозаощадження. Усвідомлення дошкільниками необхідності збереження ресурсів землі та особистої відповідальності за власне майбутнє, всього суспільства і природи, розвиток  високого рівня екологічної свідомості громадян. Передати знання про необхідність дотримання людиною правил доцільного природокористування, чистоти природного довкілля; заощадливе використання природних багатств, використання води, електричної та теплової енергії в побуті.

Планується надрукувати не меньше, як 60 примірників коміксу для розповсюдження хоча б по одному примірнику у всі заклади дошкільної освіти міста, також буде доступний елекронний варіант коміксу.

Амбасадор проекту: Немає. В пошуках.

Загальний бюджет проекту: 18 500 грн. Очікуване фінансування від Аукціону проектів: 15 000 грн.

 


4. Проект «Eco To Go»

Студентська ініціатива — Enactus VNTU у партнерстві із Громадською організацією «Центр громадської активності «Результат»

Мета проекту: Підвищити рівень еко-свідомості вінничан та стимулювати їх до відповідального споживання, шляхом організованого збору шкідливих для навколишнього середовища паперових горняток у найбільш відвідуваних кав’ярнях міста, для подальшої вторинної переробки.

Студентська ініціатива вже 2 роки займається еко-просвітою вінничан і цей рік – не виняток. Проект «Eco To Go» передбачає встановлення спеціальних креативних еко-контейнерів для збору паперових горняток для кави/чаю, які сьогодні є дуже популярними у численних кав’ярнях нашого міста. Хоч ці горнятка і здаються паперовими, проте їх не можна переробляти з макулатурою, так як вони містять у собі інші домішки, тому це окрема фракція, для якої наша ініціатива знайшла своє призначення. «Еко-горнятко» введе у місто тренд сортування сміття, поставивши контейнери для збору горняток у найбільш популярних та затишних куточках Вінниці. До проекту планується залучити не менш, як 10 кав`ярень міста.

Амбасадор проекту: ТОВ "ЕкоДрайв"

Загальний бюджет проекту: 18 590 грн. Очікуване фінансування від Аукціону проектів: 15 000 грн.

 


5. Проект «StudGraund» 

Студенти Донецького Національного університету імені Василя Стуса

Мета проекту: створити студентський дворик/майданчик для студентів навчального корпусу ДонНУ ім.В.Стуса по вулиці Грушевського 2, шляхом облаштування лавок, смітників, сцени, парковки для велосипедів, креативних зон. 

Даний проект  об’єднає студентів ДонНУ ім.В.Стуса навколо взаємного навчання, разом вони будуть розробляти і реалізовувати  різні проекти та заходи, які в свою чергу будуть сприяти розвитку молоді. Що знову ж таки наголошує на необхідності  створення  креативного майданчика для їх спілкування, самореалізації через залучення до соціально-активної життєдіяльності громади.

На глобальному рівні  проект вирішить проблему – знаходження комунікації між молоддю; на локальному – створить креативний майданчик та відродить дружні зв’язки між студентами.

Амбасадор проекту: Донецький Національний Університет ім. Василя Стуса

Загальний бюджет проекту: 41 178 грн. Очікуване фінансування від Аукціону проектів: 11 935 грн.

 

Чим Ви можете бути корисним для проектів, тобто для розвитку міста?

Незалежно від рівня ваших статків ви можете стати «Донором Міста»! Стати одним з когорти тих, хто рухає місто вперед, тих, кого можна назвати прикладами громадянської позиції чи соціально-відповідального бізнесу!

Вже 19 квітня запрошуємо вас на Аукціон проектів 2018!

 

АУКЦІОН ПРОЕКТІВ — це публічний захід, під час якого 5 команд, найкращих проектів по розвитку міста, представлятимуть їх Донорам Міста.

  • 5 команд *( 5 хвилин захоплюючих презентацій проектів + 5 хвилин на запитання від Донорів + 5 хвилин на торги за проекти) = Півтори години вашого часу та впливу, що триває роки.
  • Торги на нашому Аукціоні мають інший від класичного Аукціону механізм!!! Розмір ставки від 500 грн.

Запрошуємо до реєстрації і welcome to The club of City`s Donors/ вітаємо у Клубі Донорів міста! Для участі в Аукціоні проектів необхідно зареєструватись на сайті gromada.vn.ua

 

До зустрічі у затишній атмосфері ресторану Тамеро! Давайте підсилювати один одного та розвивати наше місто разом!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up