Зранку вільно — в обід черга. Як перед Великоднем працює Центральний ринок

Зранку вільно — в обід черга. Як перед Великоднем працює Центральний ринок
  • Продавці «в целофані», захисні маски та один на двох антисептик. На вході до ринку охорона слідкує за тим, щоб багато людей не набивалось всередину.
  • Наш журналіст Віталій Павловський роздивився, як в умовах карантину, перед Великоднем працює Центральний ринок.

Сьогодні зранку, 16 квітня, на Центральному ринку не багатолюдно. За кількістю людей у приміщенні ринку на вході слідкують двоє охоронців. Для пересічного покупця це виглядає так: скільки людей вийшло з приміщення — стільки може зайти.

Вінничани збираються в черги організовано, приходять у захисних масках. На вході можна взяти безкоштовні рукавички та скористатись антисептиком.

Відео дня

Прилавки з м'ясною продукцією всередині приміщення «закутані» у целофанову плівку.

За словами головного інспектора з торгівлі ринку Миколи Поліщука плівку на прилавках щодня змінюють.

— Пускаємо людей дозовано, слідкуємо за дистанцією у чергах, — розповідає Микола Поліщук.

Чоловік запевняє, що наплив людей перед святом, на вихідних тут буде малолюдно.

— Дотримуємось усіх необхідних заходів безпеки, — розповідає один з продавців ринку. — Подивіться: є рукавички, маски та антисептик один на два продавці. Слідкуємо, щоб відстань між покупцями була не менше двох метрів, робимо зауваження.

Ринок почав працювати з 10.00 і журналіст побував там зранку. О 13.00 вінницький активіст Андрій Гайдай розмістив на своїй сторінці у Фейсбук світлину, на якій видно, що людей побільшало. На фото біля входу зібрався натовп з охочих потрапити всередину.

Читайте також: 

Як ви будете святкувати Великдень в умовах карантину? Опитування

Тренування вдома: 22 сервіси та YouTube-канали для занять спортом на карантині

Вінницький нотаріус подає у суд на активіста через звинувачення в «сірих» схемах

Два гектари за 500 гривень. Активіст показав, як у Вінниці почали скуповувати землю

«Вона по 100 разів викликає швидку», — медики про пацієнтку з дитиною, яка лікує пневмонію вдома

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (28)
  • Валюшка Мельник

    В Єпіцентрі кожен день таке робиться, і нічого, туди коресподента
  • Аліна Вінниця

    я нe стояла в цій толкучці-пройшла далі,на Папаніна в павільйон і купила м ясо бeз чeрги,вільно по 130 гр. бeз кістки.
  • Julia Goncharova-Ortynskaya

    Какой-то культ пожрать🤯😤🤬Дикари, набрали же до этого гречки, так нет, нужно по всем базарам пройти, по одному огурцу везде купить...
  • Олена Казнаховська

    Це просто жах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up