Тренування вдома: 22 сервіси та YouTube-канали для занять спортом на карантині

Тренування вдома: 22 сервіси та YouTube-канали для занять спортом на карантині
  • Вінниця наближається до червоної карантинної зони, тож можуть знову опинитися під забороною спортзали, фітнес-клуби, басейни та студії танців.
  • Склали список онлайн-ресурсів, які допоможуть підтримати себе у формі під час суворого карантину.
  • Якщо знайшли класний сервіс, Instagram сторінку чи YouTube-канал для заняття спортом, яким би ви хотіли поділитись — додавайте посилання у коментарях.

YouTube-канали

Alo Yoga. Англомовний канал з великою кількістю відеотренувань по медитації, розтяжці та йогі. Все безкоштовно.

ЕБШ. Український спортхаб ЕБШ на період карантину почав щодня виставляти тренування з хештегом #ЕБШнакарантине. Переважно це відео на 30 хвилин від різних тренерів.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

TGYM. Канал української фітнес-блогерки Тетяни Федорищевої. На каналі час від часу з’являються марафони з різними комплексами вправ. Блогерка показує, як робити складні вправи простіше, що допомагає підлаштуватись під різний рівень фізичної активності.

Rebecca-Louise. Канал енергійної фітнес-тренерки Ребеки Луїс підійде для тих, хто не готовий займатися понад десять хвилин, але хоче тримати себе у формі.

MadFit. Заняття розраховані на спалювання жиру в домашніх умовах. Додаткове обладнання не потрібно. Але якщо у вас є гантелі — це збільшить інтенсивність.

ALBA BERLIN. Берлінський баскетбольний клуб пропонує дошкільнятам і школярам різного віку безкоштовні уроки заняття спортом під керівництвом професійних тренерів.

Тренування в Instagram

@oysho_sport. Щоденні прямі ефіри присвячені тренуванням та здорового харчування.

@barrys. Два тренування в день від фітнес-клубу Barry's: одна силова — з власною вагою, для іншої потрібен спеціальний спортивний інвентар.

Фото: oysho_sport

@toni.kr8s. Півзахисник збірної Німеччини по футболу Тоні Крос проводить у своєму Instagram, де показує вправи з м’ячем.

@khomytskyi_official. Дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу і персональний тренер Андрій Хомицький на своїй сторінці показує багато вправ та дає корисні поради з харчування. Можна тренуватись разом з Настею Каменських, адже спортсмен регулярно додає відео де він її консультує.

Танці

305 Fitness. Одна з найпопулярніших студій в Нью-Йорку два рази в день безкоштовно проводить на YouTube танцювальні майстер-класи з карді навантаженням.

Gaga Online. Щодня у прямому ефірі тренери з Тель-Авіва та Нью-Йорка проводять онлайн-заняття з танців. Приєднатися до яких може будь-хто. Проект існує за рахунок пожертвувань.

Проекти

I Love Supersport. Zoom-тренування, орієнтовані на бігунів. Заняття проводяться в онлайн-трансляції, де тренер дає зворотний зв'язок. Для тренувань не потрібне спеціальне обладнання.

Sport Life. Тренері мережі спортзалів перейшли на тренування онлайн. Прямі ефіри та різноманітні вправи для дітей та дорослих. Все можна переглянути в записі.

Додатки

Nike Training Club. Проводить онлайн-тренування на сайті (але потрібно завантажити додаток) і в Instagram по популярних напрямах: йога, тренування на витривалість (окремо для чоловіків та для жінок), біг, вправи на рівновагу та багато іншого.
Завантажити: Android та iOs

Adidas Training. Спортивний бренд запустив додаток для тренувань вдома. Тренування для різних напрямків розробили тренери фітнес-клубу The Base і бігової спільноти Adidas Runners. Розклад тренувань викладають на сторінці в Instagram.
Завантажити: Android та iOs

Yoga Studio: Mind & Body. Англомовний додаток для щоденних занять йогою. Безкоштовно доступні більше 280 асан (поз), за інші доведеться заплатити.
Завантажити: Android та iOs

30 Day  Squat Challenge. Ще один англомовний додаток, яке пропонує 13 варіантів присідань, розбитих на окремі програми. Це програма-челленж, вона пропонує присідати 30 днів поспіль. Є версія для iOs, Android

Seven. Додаток пропонує більш як 200 тренувань різної інтенсивності. Одне тренування займе всього сім хвилин.
Завантажити: iOs та Android.

Aaptiv. Це аудіотренер, з яким можна займатися будь-яким видом спорту — від бігу та силових тренувань до стретчингу. У додатку щотижня з’являється 30 нових програм. Можна завантажити тренування та займатися без доступу до інтернету. Є музичні добірки для занять спортом.
Завантажити: Android та iOs.

FitOn. Безкоштовний додаток з уроками від тренерів, які займаються зі знаменитостями. Є різні силові заняття, йога, пілатес та танці. Можна обирати тривалість та інтенсивність тренувань. Синхронізується з Apple Health та Apple Watch.
Завантажити: Android та iOs.

Workout Trainer. Додаток пропонує тисячі безкоштовних тренувань з покроковими аудіо і відеоінструкції, які допоможуть привести себе в форму.
Завантажити: Android та iOs.
 

Читайте також:

У першу річницю пандемії напишіть собі лист з порадою на березень 2020-го. Читатимемо всі разом

На порозі «червоної» зони. У Вінниці «ковідних» ліжок майже не залишилось

«Азартні ігри поряд з райвідділом». У Гайсині журналісти закрили гральний заклад

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Андрій Мерецький

    До списку можна додати StayFit workout trainer https://stayfit.today/ . Додаток є для Android та iOS. Розробник із Вінниці.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up