У першу річницю пандемії напишіть собі лист з порадою на березень 2020-го. Читатимемо всі разом

У першу річницю пандемії напишіть собі лист з порадою на березень 2020-го. Читатимемо всі разом
Фото з архіву 20minut.ua
  • Пропонуємо усім нашим читачам написати собі короткі листи в минуле і порадити в них, що слід було би робити або навпаки не робити під час пандемії, яка так затягнулася.
  • Наприклад, більш відповідально ставитися до рекомендацій лікарів чи то пак не скуповувати все підряд у продуктових магазинах. Найцікавіше ми опублікуємо.

Рівно рік тому під час брифінгу генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я Тедрос Адхан Гебрейесус повідомив: «Ми дійшли висновку, що Covid-19 можна схарактеризувати як пандемію». Пандемія триває до цих пір і ніхто з упевненістю не може сказати, коли вона закінчиться. 

Наші колеги з видання «Медуза» на честь першої річниці пандемії запропонували своїм читачам написати листи собі в минуле з порадами. 

Ось один з прикладів: «Привіт, Рито! Як вийдеш на потяг, одягни маску і не знімай всю поїздку! А ще сідай в інший вагон, а то мужик, який сяде поруч і буде кашляти всю дорогу, тебе заразить! Втратиш смак і будеш думати, що не вмієш готувати плов...».

Відео дня

Ідея нам настільки сподобалась, що ми захотіли повторити їх досвід і зібрати поради вінничан. У Google-форму нижче, ми просимо вас написати свої варіанти листів:


Читайте також:

Чому стерилізація безпритульних тварин не зменшує їх кількість на вулицях Вінниці

На порозі «червоної» зони. У Вінниці «ковідних» ліжок майже не залишилось

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Василь Голубаха

    Доброго дня! Якщо комусь знадобиться після виписки з лікарні кисневий концентратор то можете звернутись по поводу оренди на тиждень або більше у Вінниці 0931123850 , американські апарати на 5л кисню 93% концентрація перевірені. Є нмецькі Respironics EverFlo і американські DeVILBISS 525KS , DeVILBISS 515АKS. Доставка по Вінниці і районах Вінницької області. Кількість апаратів пока невелика. Маски і канюлі до апаратів як опція.
  • Sergey Pasichnik

    Покупай биткоин!!!!

    Віталій Козицький reply Sergey Pasichnik

    Это точно) Вот смотрите тут информацию https://bin.ua/e-commerce/270737-kak-kupit-kriptovalyutu-v-ukraine.html как покупать криптовалюту в Украине, на что стоит обращать внимание. Мне кажется, что многие просто недооценивают данный актив.

  • Halyna Sidnieva

    Проверяйте транспорт!!!!!
  • Natasha Makarova

    не возвращайся - тут с ума посходили. И это не пройдет

keyboard_arrow_up