Запустили чат-бот «Вибори-2020» для прозорості виборчого процесу

Запустили чат-бот «Вибори-2020» для прозорості виборчого процесу
  • Чат-бот #Вибори2020 створили для реагування на факти порушення виборчого процесу. 

Аналітичний портал МВС України «Місцеві вибори 2020» призначений для моніторингу правопорушень та відображення публічної інформації про стан громадської безпеки в режимі реального часу.

— Наступний крок — запуск нового технологічного чат-боту «Вибори-2020», який значною мірою підвищить захист волевиявлення людей, — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.
 
Якщо ви стали свідком порушення та перебуваєте місці — повідомте поліцію через чат-бот із вашого мобільного телефону.
 
Чат-бот допоможе визначити такі види порушення:

  •  підкуп виборців або комісії
  • фінансування агітації
  • ведення агітації
  • перешкоджання волевиявленню.

 
Далі потрібно обрати область та адресу, де сталося порушення. Якщо ви перебуваєте на місці — одним кліком можна додати геолокацію. Після цього надішліть фото або відео порушення та коментар до них. Для зворотного зв’язку можна залишити свій номер телефону.
 
— Повідомлення передається до Ситуаційного центру Нацполіції, обробляється та реєструється, після чого на місце події направляється патруль поліції, — зазначають у відомстві.
 

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Усього із 5 вересня зареєстрували 4209 повідомлення, пов’язаних із виборчим процесом. Усього внесли відомості щодо 309 кримінальних правопорушень.Також склали 1067 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень, пов’язаних з виборчим процесом.
 
 

Читайте також:

Від завтра на дільницях або онлайн. Як можна перевірити себе у списках виборців?

Вінниця розгорнула 350 «ковідних» ліжок. Але лікарні вщент заповнені хворими

МОЗ запропонував і уряд продовжив карантин до кінця року. Чи підтримуєте? (ОНОВЛЕНО)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:01 Сьогодні — Чистий четвер. Про суть четвертого дня Страсного тижня та молитви 10:00 ТОП-50 німецьких фраз і слів: емоції, почуття, сім'я, захоплення (новини компаній) 09:45 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 09:11 Вінниця сьогодні прощається із 26-річним військовим Артуром Доміновим Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 09:11 На «зебрі» по Пирогова збили дівчину. Утворилася тягнучка 08:28 Сьогодні вітаємо Зою та Романа. Історія та прикмети 2 травня 21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up