За ідеї покращення Вінниці дають 10 мільйонів. Як подати заявку на конкурс і перемогти?

За ідеї покращення Вінниці дають 10 мільйонів. Як подати заявку на конкурс і перемогти?
  • З початку квітня розпочався прийом проєктів на конкурс «Бюджет громадських ініціатив». 
  • Свої ініціативи можуть подати мешканці Вінницької міської територіальної громади і проекти-переможці будуть реалізовані у 2022 році.
  • Щоб ви краще орієнтувалися, які проекти вибирають, показуємо кілька ідей, які перемогли торік.

Конкурс проектів «Бюджет громадських ініціатив» уже став традиційним у Вінниці, він діє з 2016 року. За цей час активні містяни подали 555 проектів. З них 78 стали переможцями. А у 2021 році буде реалізовано ще 17 проектів.

Для проектів-переможців, як читаємо на сайті міськради, цьогоріч з бюджету міської територіальної громади виділять 10 мільйонів гривень, з яких 8 мільйонів — на реалізацію ідей на території Вінниці, ще два — для втілення задумів мешканців приєднаних населених пунктів. 

Ідеї на конкурс «Бюджет громадських ініціатив» приймають з 1 квітня до 15 травня. Учасниками можуть стати вінничани, яким виповнилося 16 років. 

Відео дня

Як подати проект?

Як читаємо в умовах до конкурсу, свої ініціативи можна подавати на е-сервіс всеукраїнської платформи e-DEM «Громадський бюджет», сторінку «Вінниця» за посиланням ТУТ та на електронну адресу Вінницької міської ради [email protected] з поміткою «Бюджет громадських ініціатив». 

Також приймаються і в паперовому вигляді за адресою: м. Вінниця, вул. Соборна, 59.  

Однак враховуючи епідеміологічну ситуацію та карантинні обмеження, з метою належної реєстрації проекту, автори мають попередньо зателефонувати до департаменту правової політики та якості міської ради (уповноваженого робочого органу конкурсу) за контактними номерами телефонів: 59-53-21; 59-51-59; 59-51-36; 59-51-55.    

Хто виграв торік?

Для того, щоб ви краще орієнтувалися, які проекти вибирають, показуємо вам кілька ідей, які перемогли торік. Детальніше можна дізнатися ТУТ.

Це великий проект, який включає в себе очистку озера, поглиблення дна та інженерні споруди для регулювання рівня води. Вказаний бюджет на реалізацію проекту — один мільйон гривень. 

Бюджет — 225 710 гривень. В описі малого проекту пропонують облаштувати наземний батут з безпечним покриттям по контуру.

Це великий проект, бюджет 1 053 600 гривень. Проект спрямований на створення сучасного Центру пляжного волейболу Вінниці на пляжі «Хімік», вул. Рєпіна, 15.

Це теж великий проект із бюджетом 797 470 гривень. Пропонують облаштувати прохідну ділянку з брукованою доріжкою, лавочками, смітниками та освітленням.


Читайте також:

Захист фінансового номера. П'ять рекомендацій, які допоможуть не піддатися шахраям

Скільки коштує купити дачу у Вінниці та недалеко від міста? Ми перевірили

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Для вінничан на травень приготували 11 екскурсій і турів. РОЗКЛАД 20:02 У Вінниці на благодійному ярмарку зібрали 39 тисяч гривень на потреби ЗСУ 19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up