Вінничан запрошують в контрактники. Що обіцяють?

Вінничан запрошують в контрактники. Що обіцяють?

На військову службу за контрактом в Збройних Силах України запрошують всіх бажаючих, офіцерів запасу, сержантів, солдатів.

Вінницький об`єднаний міський військовий комісаріат повідомляє, що триває набір на проходження служби за контрактом. На всі питання щодо оформлення документів та заключення контракту  вам дадуть відповідь:

  • за адресою -  м. Вінниця вулиця Довженка, 28;
  • за телефонами - (067)730-30-65; 61-21-05; 61-21-06.

Варто нагадати, що держава  військовослужбовцям за контрактом гарантує:

  1. Зарплату від семи тисяч гривень;
  2. Додаткові виплати до заробітної плати в зоні АТО: на І лінії оборони  - шість тисяч гривень, на ІІ лінії оборони – 2,4 тисячі гривень.
  3. Щорічна оплачувана відпустка, та інші види додаткових відпусток.
  4.  Одноразова щорічна допомога для вирішення соціально-побутових питань

 Крім того, контрактники мають право стати на чергу для отримання житла. Також, розроблено зміни до Закону України «Про соціальний та правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» щодо виплати грошової компенсації за піднайом житла.

Відео дня

«Можливості, після продовження строку військової служби за новим контрактом (у тому числі 6 – ти місячного контракту), навчатися військовослужбовцям без відриву від військової служби у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, а у разі відсутності можливості підготовки за спеціальностями у цих навчальних закладах, – в інших вищих навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти різного рівня. (Пункт 172 Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України)», - повідомляють в прес-службі «Вінницького об`єднаного міського військового комісаріату»

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Катя Никакая

    все в автодор
  • Пупкин Вася

    Что-то  зачастили с рекламой .
  • Прокоповна Проня

    Спасибо, благодетели. Обойдемся
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Нагородили 21-річного воїна, який врятував життя побратимам під час обстрілу «Градами» 20:21 «Продемонстрували майстерність у сфері, що стрімко розвивається». Про конкурс юних програмістів photo_camera 19:58 В Іллінцях через несправну пральну машинку ледь не згоріла квартира 19:04 На Вінниччині зафіксували 57 випадків браконьєрства під час нересту Від читача 20:49 Прагнеш знайти роботу своєї мрії? Відвідай Ярмарок кар‘єри 2024 на стань на крок ближче до професійної реалізації! 18:23 «Де мій лист, Укрпошто?» Два тижні журналіст чекає конверт з Могилів-Подільського 18:17 На Вінниччині судитимуть учасників масштабного підпільного виробництва алкоголю photo_camera 18:02 Мільйони, бізнеси та енергетика: декларації членів медкомісій розкривають несподівані зв'язки 18:00 Де замовити передвеликоднє прибирання: огляд клінінгових компаній та хімчисток Вінниці (партнерський проєкт) 17:23 Оголосили підозру жінці, яка бреше про українських полонених та виправдовує агресію рф 17:07 Захисник з Козятинщини отримав «Золотий Хрест» від Головнокомандувача ЗСУ 16:19 Поліція шукає 16-річну дівчину та 17-річного хлопця 15:55 Вкрала понад 200 тисяч? ОСББ на Лялі Ратушної звинувачує колишню бухгалтерку в махінаціях photo_camera 15:14 На Калинівщині перекинувся легковик. Загинула 20-річна пасажирка 15:00 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній) 14:21 Двоє чоловіків продавали за $6000 ухилянтам «путівки» до Молдови 13:57 «Почули» після публікації: чоловік, якому без пояснень не дали групу, добився справедливості 13:13 У Вінниці збільшили кількість автобусів на одному маршруті 12:08 Терор України окупантами: 170 атак на фронті, загиблі та поранені серед мирних жителів 11:14 Родом з Калинівки, але жив у Вінниці. На війні загинув військовий Павло Радецький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up