Відпустити минуле або повернути кохання: гороскоп на грудень 2019

Відпустити минуле або повернути кохання: гороскоп на грудень 2019

Грудень - останній місяць в Році Жовтої Земляний Свині. Це місяць підведення підсумків і переломний етап для багатьох представників різних знаків зодіаку. Кого чекають приємні сюрпризи, а хто зустрінеться з негативними змінами.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на грудень 2019 року.

Овен (20.03 - 21.04)

Овнів в грудні може поглинути зовсім не робочий настрій. Важливі переговори варто відкласти на січень, а тим часом зайнятися приємною підготовкою до свята, продумати сюрпризи і подарунки близьким. У сім'ї у вас все складається благополучно. Але вам ніби чогось не вистачає і є завидне прагнення все покращувати! Пам'ятайте, що краще - ворог хорошого. Головне - дарувати один одному позитивні емоції і підтримувати свою другу половинку.

Відео дня
  • Порада: вам потрібно працювати над проявом турботи, створенням затишку, тепла, святкового настрою.

Тілець (19.04 - 22.05)

У Тільців можуть з'явитися відносини на відстані. Не бійтеся говорити зі своїм партнером, відкриватися один одному, проявляти почуття. Ваш напружений графік може відбитися на здоров'ї, у вас маса емоцій (не завжди позитивних). Ви ніби живете на межі сил і можливостей, але в той же час ходите по колу.

  • Порада: Брак енергії можна компенсувати, дозволивши собі побути наодинці з собою, займіться питаннями здоров'я.

Близнюки (20.05 - 22.06)

Зірки обіцяють підйом життєвих сил і реалізацію сексуального потенціалу. Грудень може стати доленосним і в плані виконання інших ваших бажань. Деякі з них можуть здійснитися і повністю перевернути ваше життя, наприклад, переїзд в інше місто або зміна роботи. Є тільки один момент, який "гальмує" все нове - це ваше небажання відпустити минуле.

  • Порада: не дозволяйте маніпулювати собою, відкрийтесь другій половині, розкажіть про те, якими бачите ваші подальші відносини.

Рак (21.06 - 23.07)

На Раків чекає складний місяць, може підкрастися хандра, застій у відносинах і на роботі. Опрацюйте ваші цілі. Пам'ятайте, що ваші шпильки повернуться бумерангом - підлеглі можуть оголосити саботаж, а партнери почнуть підводити. Потрібно сконцентруватися на відродженні відносин, обміркувати свої помилки і спокійніше ставиться до деякої незгоди в сферах вашого життя.

  • Порада: не думайте про минуле і не шкодуйте про нього, дозвольте собі чимось зацікавитися, спробуйте відновити потенціал.

Лев (22.07 - 24.08)

Авантюрні за своєю природою Леви дозволять собі насолодитися життям. Але ваша сім'я виявиться стримуючим фактором на шляху до марнотратства або бажанням запустити своє здоров'я. В цілому у вас злагоджені відносини без кризових переживань. Але це може приводити Льва в зневіру, оскільки здасться нудним.

  • Порада: гармонізує ваші відносини, введіть їх в радісне спільне русло. Шукайте те, що принесе вам фізичну насолоду, новизну почуттів.

Діва (22.08 - 24.09)

Для тих, хто в парі, місяць буде стабільним і благополучним, якщо встигнете пропрацювати недозволений конфлікт. У грудні з'явиться шанс для відродження любовних емоцій і кар'єрного зростання. Щоб не упустити вигідну пропозицію - сміливо вирішуйте на будь-які авантюри. Проблема в сім'ї може виникнути у фінансовій площині, проте все вирішиться завдяки несподіваній премії або спадку.

  • Порада: приділіть час свого обранця, з'ясуйте, що його турбує.

Терези (22.09 - 24.10)

У Терезів всі думки можуть бути спрямовані на відпочинок зі своєю половинкою, романтику, сюрпризи і увагу з боку партнера. Але разом з тим, ви підходите до переосмислення, нового життєвого етапу. У ньому важливо нести відповідальність за свої вчинки. У житті можуть трапиться важливі зміни, які зажадають емоційної стабільності.

  • Порада: не прагніть отримати просування по кар'єрі за будь-яку ціну, відверніться від матеріального і усвідомте справжні причини свого фінансового застою.

Скорпіон (23.10 - 23.11)

Життя любить підносити неприємні сюрпризи Скорпіону, який зазвичай невдачі перетворює в життєвий досвід. У цьому місяці чаша терпіння переповниться остаточно і викрутитися зі складних відносин не вдасться. Вас захльостують переживання, з якими ви справляєтеся досить інфантильно. Грудень буде філософським: ви зможете звернути увагу на те, щоб помінятися зсередини. Попереду вас чекає доленосна зустріч, яка подарує творчий запал і позитивні емоції.

  • Порада: спробуйте зберегти ваші відносини тільки за допомогою почуттів і емоцій, без негативу, скандалів.

Стрілець (22.11 - 22.12)

У Стрільців у грудні стоїть завдання спрямувати сили на створення достатку, як матеріального, так і духовного. Протягом усього місяця вас будуть хвилювати все, що пов'язано з родиною і близьким оточенням. На початку місяця ви будете життєрадісними, це допоможе зміцнити ваші зв'язки, положення на роботі. В кінцевому підсумку ви зрозумієте, що прагнете створити сім'ї, будете намагатися примиритися з недругами і розлучитися з тими, з ким не вдалося знайти спільних точок дотику.

  • Порада: Сконцентруйтеся на земних радощах. Волелюбні Стрільці можуть раптово оголосити про звільнення або захочуть відправитися у відпустку. Головне - у всіх питаннях проявити виваженість і рішучість.

Козеріг (21.12 - 21.01)

Козероги захочуть переглянути оточення в особистої і робочої сферах. Астрологи радять контролювати свої емоції в не найкращий для вас період. Вас неабияк штормить, не вистачає делікатності, чуйності. Вам належить проявити жорсткий характер і захистити відносини від впливу ззовні. У цьому місяці доведеться вирішувати фінансові питання. З близькими варто проявити теплі емоції.

  • Порада: проявіть турботу до своїх близьких, новизну почуттів у відносини допоможуть повернути спільні прогулянки, поїздки, побачення.

Водолій (20.01 - 19.02)

Водолії в грудні будуть просто розриватися між сім'єю, роботою, дітьми і друзями. Місяць принесе багато емоційних контактів і переговорів. Вам належить обговорювати проблематику досягнутого і розробляти плани на майбутній період. У вас багато очікувань на цей місяць. В цілому, дні будуть сприятливими, щоб завершити проекти і закрити всі наболілі питання, в тому числі пов'язані з фінансами і здоров'ям.

  • Порада: насолоджуйтеся тим, що є зараз, опрацювуйте свою впертість і не займайтеся руйнівним самоїдством. Намагайтеся всі питання вирішувати полюбовно.

Риби (18.02 - 21.03)

Риб можуть захопити нові відносини або вони самі стануть ініціаторами романтичної зустрічі. Несподівано для самих себе вони стануть трохи м'якше і зуміють приборкати свій негатив і нервозність. Місяць підійде для найсміливіших змін в кар'єрі або на особистому фронті. Ви зумієте адаптуватися до змін, завдяки пораді фахівця. Ваша інтелектуальна сфера виходить на пік.

  • Порада: підійдіть до своїх робочих і любовним стосункам творчо, не ставте завищені вимоги до обранця, просто насолоджуйтеся процесом.

Джерело: «Країна».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up