В Україні створили для переселенців сайт, на якому можна знайти роботу

В Україні створили для переселенців сайт, на якому можна знайти роботу

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» створив соціальний портал з працевлаштування. Основними претендентами сайту є переселенці. Усі послуги, які надає даний сайт, є абсолютно безкоштовними.

 

В першу чергу, даний портал має на меті об'єднати спільноту роботодавців та переселенців у єдиний комунікаційний простір.

Сайт з працевлаштування також дає можливість:

  • Ознайомитися з вакансіями роботодавців, які готові взяти на роботу переселенців;

    Відео дня
    /li>
  • Скористатися конструктором і за допомогою рад фахівців створити і розмістити професійне резюме;

  • Написати мотиваційний (супровідний) лист, який виділить Вас серед конкурентів і збільшить шанси на працевлаштування;

  • Отримати консультації фахівців про сучасні методи пошуку роботи, особливості проходження співбесіди, стан ринку праці та актуальні вакансії;

  • Розмістити інформацію про товари або послуги з метою їх просування (для переселенців, які займаються бізнесом);

  • Зареєструвати соціальний проект чи волонтерську послугу для того, щоб знайти однодумців в реалізації соціально спрямованої ідеї.

Скористатися послугами даного порталу можна, натиснувши ТУТ.

Читайте також: Бізнес із порожніми кишенями: як переселенці відкривають свою справу у Вінниці?

Довідка. З березня 2014 року по липень 2016 року до Вінницької області, за даними  Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА, приїхало 17 тисяч 998 осіб переселених громадян, з них 1 тисяча 360 осіб з АР Крим та міста Севастополя та 16 тисяч 638 осіб з Луганської та Донецької областей.

Станом на 8 липня 2016 року на Вінниччині проживає 12 тисяч 447 осіб переселених громадян, які офіційно зареєстровані в Єдиній базі переселених громадян, з них 853 особи з АР Крим та 11 тисяч 594 осіб зі Сходу.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній) 11:45 Знайшли військових, які переховували вбивць поліцейського з Вінниччини 11:00 Ліквідували ще 950 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 26 квітня 10:00 Сьогодні день пам'яті Чорнобиля. Історія та прикмети 26 квітня 09:44 Чи знаєте історію Чорнобильської катастрофи? Тест від 20minut.ua 09:00 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up