«Це знищення економіки і порушення прав громадян»: як вінничани ставляться до локдауна

«Це знищення економіки і порушення прав громадян»: як вінничани ставляться до локдауна
Фото з архіву 20minut.ua
  • Минуло вісім днів від запровадження локдауна. Вирішили запитати перехожих вінничан про те, як вони ставляться до таких обмежень. 
  • Враження від локадуна у містян доволі різні: одні підтримують, інші різко проти, а треті досі не вірять в існування коронавірусу...

Юлія

— Зараз я на вимушеному відпочинку, не працюю, тому так, локдаун вплинув на моє життя. Виходжу лише у магазин, тому не дуже помітила, як він діє у Вінниці. Думаю, якщо люди будуть дотримуватися рекомендацій, то кількість хворих зменшиться. 

Валерій

Відео дня

— Негативно, адже це знищення української економіки, малого і середнього бізнесів та порушення прав громадян. Краще б не вводили навіть масковий режим, адже цей вірус фейковий. 

Оксана

— Йдеш торговельними центрами, а там все темно і пусто, людей немає. Однак я не думаю, що від нього буде якась користь і люди перестануть хворіти. Особисто моє життя після його запровадження не змінилося, тому ставлюся до локдауна нормально.

Олексій

— На мене він ніяким чином не впливає. Я айтішник, сиджу вдома і працюю віддалено, тому мені байдуже на локдаун. Вважаю, що кількість захворілих сильно відрізняється від дійсності. Багато людей не тестуються, хворіють вдома і таким чином залишаються поза статистикою. 

Валентина

— Я пенсіонерка, тому на моє життя локдаун не вплинув. Ставлюся до його впровадження нормально. Думаю, що він вплине на кількість хворих. Треба щось робити, сам вірус нікуди не дінеться. 

Олександр

— Усе це тисне на психіку. Ось їдеш ти в транспорті, наче дотримуєшся всіх рекомендацій, але все одно відчуваєш, що щось не так. Так зараз в усьому: на роботі, вдома… І ти не знаєш, де воно тебе чекає. До локдауна ставлюся нормально, стараюсь особливо нікуди не виходити, навіть на ринки та у магазини, більше сиджу вдома. 

Ольга

— Моє ставлення негативне. Мені здається, що його потрібно було вводити не зараз, коли більшість вже перехворіли. Люди тільки починають жити. 

Опитування

Ваше ставлення до локдауна?


 

Читайте також:

Сфера послуг повністю переходить на державну мову. Пояснюємо, що це означає

«Раджу купатися в шапочці»: «моржиха» Раїса Макієвська про купання на Водохреща

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (22)
  • Олександр Артемчук

    Короновирус это психоз навязаный всему миру, каждый день умирают, и никогда за всю историю человека власть не думала о людях....
  • Александр Логинов

    Это просто бред,ничего не имеющий общего с локдауном
  • Sergey Belozor

    Саме так, деякі не вірять в існування журналістів , вважають, статті пишуть під замовлення в ботофермах)
  • Володимир Старушок

    ще влада якогось коника викине ,(,ціни на газ,світло,вода і т.д) і карантин,,локдаун  вже не допоможе ,люди вже на межі,іде дим треба піднести сірника  ,....це може статися через 2-3місяці. ,комусь це вигідно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up