Три головних обласних рятувальника дають покази проти Бочковського. Чи є серед них вінницькі – невідомо

Три головних обласних рятувальника дають покази проти  Бочковського. Чи є серед них вінницькі – невідомо
Вчора керівник МВС України Арсен Аваков заявив, що він вже має покази трьох підлеглих колишнього головного рятувальника України Бочковського, який родом із Вінниччини. Підлеглі підтвердили факт вимагання.


У п’ятницю, 27 березня головний міліціонер країни Арсен Аваков зробив заяву про те, що три обласні керівники департаменту з надзвичайних ситуацій дали покази проти колишнього керівника ДСНС Сергія Бочковського та його першого заступника Василя Стоєцького.
За словами Авакова, всі троє підтвердили факт вимагання з боку керівництва Держслужб грошей. Як повідомляє «ТСН», Аваков сказав, що ці покази направляться до суду.

Нагадуємо, що Сергій Бочковський народився у Гайсині Вінницької області.

Довідка: ДСНС - Дежавна служба надзвичайних ситуацій.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    "Як розказують у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції (або МНС), слідчі з’ясували"  а де ВАша корна фраза - шановна Ольго а де ваше спілкування  з сектором звязків? У Вас не має про що спитати, можливо у них є  що збрехати?

    Ми багато втрачаємо, мешканьцям було б цікаво знати думку керівництва МНС, міліції. Де робота, за що отримуємо зарплатню? Де думка прокурора? На ваші мужні плечі лежить робота про вихваляння досягнення наших "трудяжечок", а спитати як такі хабарники працювали у владі, з ким працювали і з ким ділились? Найшли ножа у машині у дівчини у сумці, тут і міліція працює, прокуратура, а який гуманний вирок суду, а тут тиша.... Можливо є інформація про стан здоровья інспектора Лугового, перестав лікуватись настойками на спирту? Сектор звязків з громадськістю працює, задайте хочаб якісь питання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан 09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 09:00 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up