Тест на людяність: Чи допомогли вінничани хлопцю, який корчився від болю?

Тест на людяність: Чи допомогли вінничани хлопцю, який корчився від болю?
Журналісти «20 хвилин» вирішили дізнатися, чи допоможуть вінничани людині, якій стало погано на вулиці. Для експерименту були вибрані центральні вулиці міста, від ринку «Урожай» до вулиці Соборної. Вінничани виявились чутливими - більше трьох хвилин на землі пролежати не вдавалось.

Ідея цього відео пішла від двох хлопців з проекту «РакаМакаФо». Вони прикидалися хворими людьми, в яких сильно болів живіт. Експеримент вони проводили в Росії і в Америці. В Росії «порятунок» прийшов лише через півтори години, в Америці хлопцю не вдавалося пролежати і хвилини, бо на допомогу приходив майже кожен перехожий. 


В Україні таке відео було відзнято вже у Львові.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Отож вінницькі журналісти вирішили долучитися до експерименту і дізнатися – чи пройдуть вінничани тест на людяність. У Вінниці журналіст вдавав, що йому стало погано та жалівся на різку біль у животі. 

Загалом, як ви можете побачити на відео, журналісту «20 хвилин» не вдалось пролежати на землі і трьох хвилин. Після того як журналісту ставало ніби погано,  люди підходили, цікавились та пропонували допомогу. Проте, були такі, які проходили повз і ніяк не реагували. Наприклад,  з компанії молодих людей біля «Макдональдсу» вигукнули: «О, дивіться, чуваку погано», - і на цьому все. 

Редакція "20minut.ua" просить вінничан не бути байдужими! Допомагайте людям і пам’ятайте - в таких випадках важлива кожна секунда.

Читайте також:
Чи дадуть вінничани гривню студенту, якому не вистачає на проїзд?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Володимир Ковальчук

    мені теж допомагали небайдужі перехожі коли я втратив свідомість.
  • Нестор Подгурский

    Горжусь своим городом
  • Антон

    да нафига такие тесты??? сначала на всех каналах прокрутили, и тут каждый у себя в городе проверять начал. к чему это все? Вон на днях был самый лучший тест: горит борд на 40летия, а всем пофиг, все достали мобилки и снимают, вместо того, чтобы пожарных вызывать. Вот вам и человечность и т.п.
  • Петро Вінницький

    Торонтуй ,а я гадав що ти вже з Роджерсом звалив ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Військовий Василь Мусійчук отримав «Хрест хоробрих» з рук Головкома ЗСУ 20:25 Посилення мобілізації з 18 травня: до чого готуватися військовозобов'язаним, розповідає юрист 20:09 Де отримати юридичну та психологічну підтримку жертвам сексуального насилля під час війни 19:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 18 та 19 травня Від читача 21:52 Підтримайте будь ласка петицію. Резервні голоси 🚨🚨🚨 18:33 Україну накриє хвиля спеки: синоптики прогнозують аномальне потепління 18:00 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 17:59 Директор вдарив учня, батько якого на фронті? Поліція розслідує скандал у ліцеї 17:48 Можна навіть онлайн: від завтра чоловіки повинні оновити свої облікові дані 17:04 Пасажирка загинула внаслідок ДТП біля Тульчина. Водій був п'яний 16:43 «Буває телефонують і кажуть, що сітка вже не потрібна…» Розповідаємо про волонтерів з «Замасковані» photo_camera 16:30 Чим зайняти дітей влітку. Огляд літніх таборів, гуртків у Вінниці (партнерський проєкт) 16:02 Зросли штрафи за ухилення від військового обліку та мобілізації. Скільки доведеться заплатити? 15:39 Зеленський підписав закон про мобілізацію засуджених 15:20 Практична допомога бізнесу: можливості та ресурси для відновлення та сталого розвитку (прес-служба спілки підприємців "Стіна") 15:01 Десять пікапів «Мітсубісі» хоче купити Вінниця для ЗСУ. Скільки витратять грошей? photo_camera 14:12 «Ми маємо зайти підготовленими. Інакше буде біда!» Воїни збирають кошти на РЕБи 13:13 Коли та на скільки сьогодні вінничанам відключають світло? Розповідаємо, як розібратися 12:38 «Колесо допомоги у вишиванці». У Вінниці відбувся благодійний велозаїзд play_circle_filled photo_camera 12:15 Зробіть себе красивою цією весною: найкращі процедури від вінницьких салонів краси (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up