Суд сказав чиновниці з «липовим» дипломом, що журналіст RIA її не ображав

Суд сказав чиновниці з «липовим» дипломом, що журналіст RIA її не ображав
Диплом про вищу освіту в однієї з вінницьких чиновниць – фальшивка! Ображена тим, що доскіпливий журналіст RIA не лише докопався до цього факту, але й посмів оприлюднити його, голова вінницької Асоціації органів самоврядування населення Наталія Панчук (та сама чиновниця) подалася відновлювати «справедливість» до суду.

Жінка угледіла приниження честі та гідності у статті журналіста Артема Фляжнікова, в котрій він викрив використання «липового» диплому, копія якого була розміщена на сайті міськвиконкому.

На честь і гідність ніхто не зазіхав
Щоб захистити свою ділову репутацію, Наталія Панчук звернулася з позовом проти журналіста і видавництва «RIA», але суд не знайшов у публікації «Кто–кто в комитетах торгует дипломами» умислу принизити честь та гідність чиновниці.
«В судовому засіданні було встановлено, що надіслання до органів державної влади та до засобів масової інформації Добржанською Л.І. підкинутої їй інформації, яка містить відомості, що стали підставою для порушення кримінальної справи проти позивачки Панчук Н., не мало на меті поширення недостовірної інформації, а було лише способом захисту прав та інтересів громадськості, оскільки позивачка є публічною особою», - ідеться в матеріалах судового розслідування.
Вінницький міський суд відмовив у задоволенні позовних вимог у повному обсязі та переклав на ображену чиновницю судові витрати.

В університеті про таку не чули
Нагадаємо історію з дипломом. В особовій справі голови вінницької Асоціації органів самоврядування населення Наталії Панчук виявився «липовий» диплом педінституту. Журналіст газети «RIA» пройшовся по ланцюжку, за яким фальшивки про вищу освіту продавали місцевим громадським діячам з квартальних комітетів.
Копія диплому Вінницького державного педагогічного інституту під номером ЛА ВВ № 510107, який був нібито виданий у червні 1996 року, потрапила в особисту справу Наталії Панчук і на сайт міськвиконкому. Згідно з фальшивкою, в період з 1991 по 1996 рік пані Панчук заочно навчалася в інституті та отримала кваліфікацію спеціаліста «вчитель фізики та математики».
В офіційній відповіді на запит, чи вчилася Панчук у педагогічному університеті та чи отримувала там диплом, керівництво вузу пише: «У педуніверситеті відсутні дані, які б підтверджували факт навчання Панчук Наталії Володимирівни. У книзі реєстрації видачі дипломів за 1996 рік її прізвище не значиться».
У коментарях журналістам Панчук розповідає, що фальшивку в її особисту справу «підкинули її вороги».


Сергій ГУМЕННИЙ, (096)800-93-27


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Anonymous

    Зато верный соратник нашего мэра и именно он покрывает все ее выходки!
  • Anonymous

    Согласна со всеми предыдущими ораторами, и таких "лже работников" не мало в то время когда, дипломированные, молодые специалисты не могут трудоустроиться. С этой дамой мне доводилось встретиться в суде , она представляла квартальный комитет, так вот она действительно хамоватый человек и далеко не специалист. (:smile:)
  • Anonymous

    Сама она не спутиться надо помочь....
  • Anonymous

    Я знаю за її диплом, але дама хамовита і вважає що в неї дуужже великі повноваження) Так що пані Панчук спустіться на землю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up