Сьогодні у Вінниці Посол США відкрив центр «Джерело надії»

Сьогодні у Вінниці Посол США відкрив центр «Джерело надії»
Вінницький центр суспільної освіти та соціального партнерства розташований за адресою: вулиця Стеценка, 48. Активні вінничани відтепер зможуть реалізовувати свої соціальні та суспільно-корисні ініціативи.

В квітні 2012 року посол США в Україні пан Джон Френсіс Теффт відвідував Вінницю. Під час його візиту вінницька міська рада надала в оренду приміщення для обласної правозахисної організації «Джерело надії». Навесні 2014 року в приміщенні розпочався ремонт.

Сьогодні, 27 квітня двері центру відкрились для активних молодих вінничан, які бажають розбудувати громадянське суспільство Вінниччини.

В центрі діятимуть 6 програм:

Відео дня

Програма Розвитку громадянського суспільства надаватиме групам інформацію про проекти, які вже діють та спонукатиме до створення нових проектів. Задля цього на базі центу функціонуватиме ресурсний центр, - розказують організатори проекту.

Друга програма за тематикою "Зміцнення економічної складової. Розвиток мікропідприємництва на Вінниччині" включатиме 5 проеків: "Розширення підприємницьких та лідерських можливостей для жінок", "Техніка пошуку роботи", "Додаткова самозайнятість», "Започаткуй власну справу» та  "Персональна продуктивність для кожного".

Третя програма «Прогресивний молодіжний розвиток» формуватиме систематичний розвиток молоді. Вона складатиметься із «школи особистого розвитку підлітків» та «Всеукраїнського молодіжного табору "Вперед і вгору!».

Тема четвертої програми – «Соціальна комунікація та взаємодія». До її складу входитимуть проекти: «Форум обміну досвідом», «Обладнане робоче місце» та «Платформа знань».

Також у центрі діятимуть програми «Пізнай себе, знайди свій шлях» та «Гармонізація родинних стосунків».

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:06 Оля Полякова долучилася до благодійного вечора, де зібрати сім мільйонів на потреби ЗСУ 16:10 Вакцина проти COVID від AstraZeneca може викликати тромби 15:10 Можливі зміни: дати останніх дзвоників та екзаменів у 2024 році 14:30 «Найголовніше, за що ми молимося — за нашу Перемогу». У храмах Вінниці відзначають Великдень play_circle_filled photo_camera Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 14:25 Українські майстри розписали 800 писанок і встановили рекорд photo_camera 13:13 Нові сектори з пенсійних питань для МВС у трьох областях: де їх знайти 12:34 Суд виніс вирок драгдилеру, який постачав наркотики до колонії 12:05 Вінниця чудотворна: розповідаємо про місця сили, де трапляються дива 11:17 Скасування ‎статусу обмежено придатний. Що потрібно знати призовникам 10:25 «Пироговський пікнік» у Вінниці буде з благодійністю, майстер-класами, фудкортом (ПРОГРАМА) photo_camera 10:11 Вигідно відкласти пенсію. Як українське законодавство стимулює працювати довше? 09:48 рф завдала 5 ракетних, 69 авіаударів і 74 обстріли з систем залпового вогню. Є жертви серед цивільних 09:34 Першокласники 15-го вінницького ліцею завітали до рятувальників photo_camera 09:07 Діти-переселенці отримали тисячу ортопедичних рюкзаків з канцтоварами 08:03 Сьогодні — Великдень. Історія, традиції та прикмети 5 травня 21:01 На Вінниччині випустили марку на честь 32-річчя прикордонного загону photo_camera 20:05 Вічна пам'ять Героям: 13 захисників з Вінниччини відзначили посмертно photo_camera 19:23 БК «Вінниця» виграв Першу лігу, а Юрія Шкондю визнали найкращим гравцем чемпіонату photo_camera 19:17 Великдень онлайн: де дивитися богослужіння ПЦУ та УГКЦ play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up