Щасливий порятунок: трирічний малюк втік за вісім кілометрів від дому

Щасливий порятунок: трирічний малюк втік за вісім кілометрів від дому
  • Чотири години шукали трирічного хлопчика з Козятинського району. По тривозі підняли близько 100 поліцейських. Батьків обіцяють покарати за недогляд.

Вчора, 22 лютого, в селі Іванківці Козятинського району пропав трирічний хлопчик. До поліції звернувся батько та повідомив, що дитина без нагляду дорослих гралась на подвір’ї та раптово зникла.

— По тривозі був піднятий весь особовий склад поліції. На пошуки дитини направили додаткові наряди груп реагування патрульної поліції. Загалом задіяли близько сотні працівників різних підрозділів поліції, сповістили про зниклу дитину людей з сусідніх сіл та районів, — розповів заступник начальника обласного главку поліції Руслан Мороз.

Поліцейські разом з людьми прочісували село, лісопосадки, перевіряли усі приміщення та місця, де могла бути дитина.

Відео дня

Через чотири години, на щастя, хлопчика знайшли у сусідньому селі. Він прийшов до одного з будинків. Господарка одразу зателефонувала у поліцію та повідомила про дитину. Наразі хлопчик перебуває у лікарні, медики з‘ясовують стан його здоров‘я.

«У родині, крім розшуканого хлопчика, є ще одна менша дитина. Як з’ясувалось, у сім’ї батьки не займаються їх вихованням дітей. Побутові умови, у яких зростають неповнолітні, не відповідають санітарним нормам. Про це поліцейські повідомлять відповідні соціальні служби, аби вони вирішили питання про доцільність перебування дітей у сім’ї», — кажуть у відділі комунікації поліції Вінницької області.

За невиконання обов’язків щодо виховання дітей батьків притягнули до адміністративної відповідальності. 

Читайте також:

На Литвиненка зарізали та скинули з сьомого поверху 19-річного хлопця. Подробиці

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 лютого, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (17)
  • надя ТКАЧ

    Пильнуйте.
  • Оксана Буцол

    Як такі погані батьки то чому повідомили про зникнення детини
  • Тетяна Ніколюк-Гарда

    В першу чергу мали б покарати працівників соц. служби. Куди вони в ст цей час дивилися?
    Взагалі зі статті не зрозуміло, чому дитина була сама на дворі. Де були батьки?

    Анатолий Белоус reply Тетяна Ніколюк-Гарда

    Однозначно! Працівників покарати, батьків роз.ріляти!!!

    Особисто знаю одну сім'ю вчителів, то в них дитина була впала. Все б нічого, але в той час коли вона впала батько тримав дитину за одну руку, а мама за іншу!
  • Валерия Кушнир

    Маленька дитина за такий короткий проміжок часу не пройде 8км..це скільки його не мало бути дома, щоб стільки він пройшов?!. А батьки теж куди дивляться взагалі?! Двоє дітей мати і не розуміти яка відповідність за дітей. Вроді не малі діти. Слава богу що дитя живе, а не дай бог якісь дурні собаки б напали або щє щось не приведи господь. Батьків притягнути до кримінальної відповідальності..

    Анатолий Белоус reply Валерия Кушнир

    8 км за 4 години = 2 км за 1 годину. Швидкість дорослого пішохода 5 км/год. Чотири години - час пошуку, час його подорожі однозначно трішки більший, оскільки вона розпочалась раніше ніж його почали шукати, тому швидкість буде менше ніж 2 км/год
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду на кордоні 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up