Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 22 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 22 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

На Литвиненка зарізали та скинули з сьомого поверху 19-річного хлопця. Подробиці

 

22 лютого, у Вінниці сталася трагедія. Повідомлення у поліцію надійшло о сьомій годині ранку. За попередньою інформацією, чоловіка викинули з вікна сьомого поверху будинку №40 по вулиці Литвиненко-Вольгемут.

Відео дня

Загиблим виявився 19–річний житель Муровано-Куриловецького району. Як з'ясували слідчі, його спочатку зарізали, а потім викинули з сьомого поверху.

 

Меморіальну дошку з іменами загиблих вінничан встановили біля Собору

Меморіальну дошку з іменами загиблих вінничан встановили біля Собору

Біля Спасо-Преображенського собору, 22 лютого, відкрили меморіальну дошку в пам’ять про загиблих вінничан.  На ній 255 імен та прізвищ наших захисників, які загинули на Сході України.  Освячував меморіальну дошку митрополит Симеон, який пообіцяв згадувати кожного з воїнів під час молитви, щосуботи.
 

Колона монахів перекривала Соборну. Що це було?

Колона монахів перекривала Соборну. Що це було?

Вдень, 22 лютого, десятки монахів рушили від Центрального автовокзалу через міст на Соборну. Хода просувалася повільно, через що на Центральному мосту утворилися затори.  Організатори події кажуть, що така чернеча хода у Вінниці відбулася вперше. А до якого свята?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up