СБУ заборонила в'їзд в Україну Валерії, якій у Вінниці не раз кричали «браво»

СБУ заборонила в'їзд в Україну Валерії, якій у Вінниці не раз кричали «браво»
Служба безпеки України заборонила в'їзд в Україну Григорію Лепсу, Валерії та ще 11 російським діячам культури. Крім того в чорному списку СБУ опинились також і троє публіцистів. Всього 16 людей.

Як повідомляють у прес-службі СБУ, відтепер в Україну заборонено в’їжджати наступним шоу-менам та журналістам:

Володимир Кучеренко, Єгор Холмогоров, Михайло Хазін, Олег Газманов, Йосип Кобзон, Валерія Перфілова, Йосип Пригожин, Сергій Безруков, Михайло Боярський,  Микола Расторгуєв, Іван Охлобистін,  Михайло Пореченков, Григорій Лепс, Жерар Депардьє, Станіслав П'єха (Стас П'єха) та  Микита Михалков.

Нагадаємо, що особи стали персоною нон-грата за свою відкриту антиукраїнську позицію та підтримку війни на Донбасі. Зокрема в лютому цього року Йосип Кобзон, не зважаючи на заборону в’їзду в зону АТО, пересік лінію розмежування для того, щоб підтримати бойовиків.

Відео дня

Свою проросійську позицію відверто оголошує і сімейна пара співачки Валерії та Йосипа Пригожина.

Варто зазначити, що на початку серпня СБУ запропонувала Міністерству культури 14 цих людей внести у «чорний список». На той час в списку не було Микити Михалкова та Стаса П’єхи.

Читайте також: У "білому списку" Мінкультури України російські патріоти та зірки американських блокбастерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Увірвались заробітки, концерти.
  • Анонім

    якої кричали браво... двєрь прілагатєльна!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:45 Збірна України зіграє у Польщі на чемпіонаті Європи з хокею-5 14:25 Щоб не плакати, ми сміялись: добірка нових мемів про війну photo_camera 13:13 У Вінниці водій «ВАЗу» збив жінку на пішохідному переході. Потерпіла в лікарні 13:05 Футболісти, черлідери і фрізбісти згуртувалися, аби разом прибрати рідне місто Від читача 15:59 Командир батальйону полку ССО «Рейнджер» розповів про службу у спецпідрозділі 12:35 Як поводяться вінничани під час хвилини мовчання? Ми запитали 12:17 Великдень у Вінниці: правила безпеки та обмеження play_circle_filled 11:13 Понад сотня відбитих атак та 13 збитих Shahed: Україна дає жорстку відповідь окупантам 10:45 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 10:01 Сьогодні — Велика субота. Традиції, прикмети та що не можна робити 09:54 «Нива» дев’ятий раз у сезоні зіграла внічию. Розійшлася миром з «Чайкою» в гостях 09:20 Три види пасок та шоколадні яйця готували на майстер-класі разом з учасницею МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 09:01 Вінниця сьогодні проводжає у вічність трьох військових play_circle_filled 08:30 Вітаємо християн зі Світлим Христовим Воскресінням! (Прес-служба ВО "Батьківщина") 08:25 Сьогодні вітаємо Марію та Кирила. Історія та прикмети 4 травня 08:00 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 21:01 Вінницька обласна лікарня отримала новий апарат УЗД для кращої реабілітації пацієнтів photo_camera 20:08 «Цвітіння» водойм: основні причини та чим воно небезпечне 19:29 «Тато забирав мене з дитсадка і ми дивилися вручення «Оскара»... У Тульчині показали «Ядерне чаювання» 19:11 У Вінниці зупинили «ВАЗ», водій якого був під дією двох наркотиків photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up