В «чорний список» потрапили 14 артистів, серед яких і Кобзон, якому у Вінниці не раз кричали «браво»

В «чорний список»  потрапили  14 артистів, серед яких і Кобзон, якому  у Вінниці не раз кричали «браво»
У чорний список Мінкультури потрапила Валерія, яка на «Голосі країни» назвала двох вінницьких сестер Васалатій співучими. Також нев’їзними в Україну виявились і Йосип Кобзон. Крім того на телепросторах України заборонили фільми за участю Михайла Боярського.

Список з 14 людей запропонувала  Служба безпеки України. Дії цих людей створюють загрозу національній безпеці, - пишуть на сайті Мінкультури.

  • 1. Володимир Кучеренко
  • 2. Єгор Холмогоров 
  • 3.  Михайло Хазін
  • 4. Олег  Газманов 
  • 5.  Йосиф Кобзон
  • 6. Валерія Перфілова
  • 7. Йосиф Пригожин
  • 8. Сергій  Безруков 
  • 9. Михайло Боярський
  • 10. Микола  Расторгуєв 
  • 11. Іван  Охлобистін 
  • 12. Михайло Порєченков 
  • 13. Григорій Лепс 
  • 14. Жерар Депардьє

Крім того, згідно зі змінами до закону України щодо захисту інформаційного телерадіопростору, якщо у фільмі бере участь хоч один із списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці, стрічку показувати в Україні заборонено.

Ми пропонуємо вам послухати позицію Валерії та її чоловіка Йосипа Пригожина на ситуацію в Україні.

Відео дня

В свою чергу російський артист Михайло Боярський на відпочинку в Туреччині сухо прокоментував "чорний список", в який його вписала України. За словами Боярського, ніякі списки його не цікавлять, при цьому обурився і назвав їх "ідіотизмом".

- Якщо вас турбують списки, то я читаю тільки в ресторанах меню, решта списки мене не цікавлять, - цитує його "Російська служба новин".

Як відомо, Йосип Кобзон нелегально  приїжджав в Україну цієї зими. Він у так званій «ДНР» та «ЛНР» привселюдно закликав до сепаратизму. Кобзон став «почесним консулом ДНР» в Росії , за що і потрапив у чорний список ЄС.

 До речі, у вінницькому Будинку офіцерів не раз кричали «Браво» Йосипу Кобзону та Григорію Лепсу.


 

Читайте також: У "білому списку" Мінкультури України російські патріоти та зірки американських блокбастерів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Вариченко Алексъ

    Цэ мабуть такы ЗДОБУЛЫ!

    Анонім reply Вариченко Алексъ

  • Анонім

    То что эти люди хорошие артисты не говорит о том что и люди хорошие

    Анонім reply Анонім

    Артисты они прям скажем на любителя, так просто медиаперсоны
  • Анонім

    Ш0-та мало...

    __________
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up