«Пропав син!» У Козятині шукають строковика з 48 арсеналу, який не доїхав додому (ОНОВЛЕНО)

«Пропав син!» У Козятині шукають строковика з 48 арсеналу, який не доїхав додому (ОНОВЛЕНО)
  • Строковиків, яких звільняють зі служби під час карантину, мають передавати батькам з військової частини.
  • У Калинівці такого правила не дослухалися. І через це на цьому тижні додому не дістався один з «дембелів» — 21-річний Артур Тронц.
  • Поліція оголосила солдата у розшук. Тим часом, рідні та знайомі займаються пошуком хлопця в Козятині, де біля ставу знайшли його речі.

Про зникнення строковика, якого днями звільнили з військової служби на 48 арсеналі в Калинівці, нещодавно писали на «20хвилин»

У своєму фейсбуку голова ГО «Ревізія влади» Віталій Павловський написав, що за вимогами Міністерства оборони, звільнення бійців під час карантину має бути з передачею синів особисто батькам. Тобто «з рук в руки». 

Однак, за його інформацією, один з бійців військової частини не зміг дістатися додому. Військові не передали «дембеля» батькам, який відзначив звільнення зі служби разом з товаришем. І з сьомого квітня хлопця шукають на Козятинщині. Водночас, в поліції зазначають, що зниклий безвісті боєць досі значится як військовослужбовець.

Відео дня

ОНОВЛЕНО. На жаль, 21-річного Артура Тронца знайшли вже без ознак життя у ставку в Козятині. Редакція приносить щирі співчуття рідним та близьким військовослужбовця.

Шукають близькі та рідні

Нещодавно стало відомо, що зниклого строковика звати Артур Тронц. Його мати, Ярослава, через соцмережі просить про допомогу в пошуках сина, про що передає сайт kazatin.com
«Його віз додому контрактник Сергій Цимбалюк, житель Козятину. Після чого ніхто мого сина не бачив, ця людина останньою його бачила. Він плутається в тому, що говорить слідству та батькам, — пише жінка в своєму фейсбуку. — Конкретної інформації поліція не надає, та майже не займається цією справою. Власними силами ми з жителями села Флоріанівка, два дні самі розшукували мого сина».

Речі демобілізованого знайшли біля ставку в Козятині — кепка та мобільний телефон. Однак, тіла у водоймі немає, пише кума Артура Тронца, Діна Верещак.

«Прошу долучитися до пошуків у Козятинському районі. Досі ніхто не знає, де знаходиться мій кум, Артур Тронц, який зник ще 7 квітня. Не будьте байдужі давайте допоможемо родині та знайдемо для матері сина», — пише Діна.

Телефони близьких зниклого військового — (068)-951-87-24; (063)-272-57-24; (093)-600-27-60; (063)-358-96-24.

Особливі прикмети

У поліції вказали особливі прикмети зниклого військовослужбовця:

«7 квітня хлопець вийшов з військової частини А1119 та мав намір їхати додому, однак до теперішнього часу його місцезнаходження невідомо, — пишуть правоохоронці. — На момент зникнення розшукуваний був одягнений у чорний спортивний костюм, червону  футболку, темну кепку та сірі кросівки. Прикмети: зріст 178-180 см, худорлявої тілобудови, волосся русяве, шрам над бровою та на пальці лівої руки».

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваної особи, прохання повідомляти у поліцію за телефонами: (04342) 2-35-28 або 102.

 

Читайте також:

На Вінниччині розшукають донеччанина, якого підозрюють у шахрайстві

«На лапу тобі я давати не буду»: в Бару на водія склали постанову і натякали на хабар

На Козятинщині чоловік вкрав мотоцикл та застряг ним у багні

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Volodia Lisnichuk

    Як шкода батьки чикали а син неповернувся асаме головне відслужив
  • Любовь Рудакова

    Как у какого-то подлеца на солдата рука поднялась, гореть ему в аду, а родным только спивчуття, хай земля буде пухом.
  • Olga Gerasymenko

    Царство  небесне
  • Віктор Курдибанський

    Жаль.... Бойца..... Ска.... Ще жить і жить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up