«На лапу тобі я давати не буду»: в Бару на молодого водія склали постанову і натякали на хабар

«На лапу тобі я давати не буду»: в Бару на молодого водія склали постанову і натякали на хабар
  • Активіст Віталій Павловський виклав у мережу відео. 
  • На ньому фрагмент з автореєстратора водія, якого притягли до відповідальності правоохоронці. 
  • Павловський вважає, що там є помилка з боку поліції.

— Пропоную підскочити в місто Бар і проїхати точнісінько так само на цьому блок-посту, хочу від того ... постанову отримати, згідно з цією розстановкою знаків, в тому числі і попереджувальних, — пише активіст.

Павловський також зв'язався з водієм та дізнався деталі.

Відео дня

— Вони мене спинили, бо я не зупинився на знаки, яких не видно було. Запросили до авто та натякали на хабар. Я сказав, що на лапу давати не буду — отримав постанову, — розповідає водій.

Чоловік додає, що нещодавно отримав права, тому поліцейський казав, навіщо, мовляв, тобі ці проблеми. Адже, якщо за два роки буде порушення, доведеться перескладати знову.

Автор посту обіцяє розібратися з цією ситуацію. Чекайте на продовження.


Читайте також:

На Козятинщині чоловік вкрав мотоцикл та застряг ним у багні

«Дембель» зник по дорозі додому. Речі строковика з 48 арсеналу знайшли біля ставу під Козятином

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Іван Гриценко

    Дорожні знаки, в тому числі і тимчасові, повинні встановлюватись згідно з вимогами «Знаки дорожні. Загальні технічні умови. Правила застосування»

    (ВИТЯГ З НАЦІОНАЛЬНОГО СТАНДАРТУ УКРАЇНИ ДСТУ 4100-2014). (кількість, чередування, висота встановлення і т.д),  Якщо ж встановлені з порушенням цих вимог, то дії поліцейських не законні. А там явно вино  не встановлені, просто "кинуті" на дорогу.
  • Владимир Зурдунов

    Знак 2.2 встановлено вірно, а ось знак 3.41 не зовсім, тільки чомусь коментарі про нього ані слова. Перед знаком 3.41 повинні стояти знаки 3.29 для зниження швидкості, при наймі я їх не побачив, можливо замість їх встановили знак 2.2. Якщо не перевищувати швидкість, обидва знаки видно з достатньої відстані  для їх виконання, тим паче авто поліції дуже добре видно. То краще вчіть ПДР

    Ігор Кравчук reply Владимир Зурдунов

    Знак встановлюється безпосередньо перед перехрестям або вузькою ділянкою дороги. Якщо знак встановлено безпосередньо перед перехрестям, то йому повинен передувати знак 2.1 Знак 2.1 "Дати дорогу" з додатковою табличкою 7.1.2 Табличка 7.1.2 "Відстань до об'єкта".



    Якщо знак встановлений перед залізничним переїздом, що не охороняється та не обладнаний світлофорною сигналізацією, водій повинен зупинитися перед стоп-лінією, а за її відсутності — перед цим знаком.



    Знак повинен установлюватись у місці, з якого для водія транспортного засобу, що зупинився, забезпечено видимість транспортних засобів, які рухаються дорогою, що перетинається.

    Ключові слова  "перехрестя", "вузька ділянка дороги", "залізничний переїзд" , щось не помітно ні перехрестя, ні вузької ділянки дороги, ні залізничного переїзду, я так розумію що всі ці умови компенсує авто поліції, яке дуже добре видно:). Ще раз повторюсь в цьому випадку знак 2.2 створює аварійну ситуацію: "Водієві забороняється різко гальмувати (крім випадків, коли без цього неможливо запобігти дорожньо-транспортній пригоді) 12.9 г ПДР"

    Владимир Зурдунов reply Ігор Кравчук

    Ви самі відповіли, що знак 2.2 встановлений вірно. Знак встановлюється безпосередньо перед перехрестям або ВУЗЬКОЮ ДІЛЯНКОЮ ДОРОГИ!!! Далі ви бачите знаки 4.8 та   3.41. Взагалі, про що ми говоримо, якщо водій почав зупинятися, коли побачив жезл. Спочатку порушують, потім кричать караул, як уникнути штрафу. Не порушуйте, вчіть ПДР і буде вам  щастя.

    Владимир Зурдунов reply Владимир Зурдунов

    До речі, знак 2.2 видно з пристойної відстані і не потребує ЕКСТРЕНОГО ГАЛЬМУВАННЯ, якщо звичайно водій не відволікався (на природу дивився, по телефону розмовляв, пальцем десь колупався і т.д. і т.п.).
  • Ігор Кравчук

    Знак 2.2 встановлено з порушенням ДСТУ 4100 (читайте розділ 10.4, а також 10.2.9), в даному випадку, знак 2.2 зобов’язує різкому гальмуванню, що протирічить ПДД 10.9 г, також мають буди встановлені знаки, які зобов’язують  поетапному зниженню швидкості. Таким чином порушення ПДД не було...
  • Елена Самолюк

    Повернення 90-х. Возять з собою знаки, та виставляють де захочуть. Мабуть в умовах карантину не хватає на життя? Одним словом, МУСОРА - сміття.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up