Посилення карантину та вбивчий зошит: важливе за 26 березня на 20minut.ua

Посилення карантину та вбивчий зошит: важливе за 26 березня на 20minut.ua
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 26 березня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Вінницьку окружну прокуратуру очолив Євген Комаровський. Що про нього відомо?

На сесії міськради Сергій Моргунов представив керівника Вінницької окружної прокуратури. Ним став Євген Комаровський. Що відомо про нового очільника?

Вінницький адвокат попався на хабарі у 15 тисяч доларів США. За що взяв гроші?

Співробітники ДБР та СБУ «на гарячому» взяли адвоката Ради адвокатів Вінницької області. Чоловік якраз отримав чималий хабар.

Відео дня

У пресслужбі ДБР розказали, що даний адвокат діяв у змові з працівником поліції.

Біля суду на Соборній хочуть зробити закритий паркінг. Але є нюанси його роботи

В’їзд на парковку перед Вінницьким апеляційним судом можуть відгородити шлагбаумом.  Депутат Віталій Плясовиця зазначив, що вінничани втратять дефіцитні паркомісця, бо стоянка буде діяти для працівників та відвідувачів суду. В суді відповідають, що такий режим роботи передбачений тільки у службовий час. На вихідні та неробочі години шлагбаум будуть піднімати.

Біля суду на Соборній хочуть зробити закритий паркінг. Але є нюанси його роботи

«Червоні» карантинні обмеження у Вінниці продовжили до кінця місяця

У Вінниці з 13 березня діють додаткові карантинні заборони, які входять до обмежень «червоного рівня». Ситуація у місті та області залишається і далі складною. Тому введені посилені обмеження продовжать діяти.

«Червоні» карантинні обмеження у Вінниці продовжили до кінця місяця

Зошити смерті. У Вінниці школярам продають книжки за мотивами аніме, заборонені за кордоном

У Вінниці підліткам продають «зошити смерті» за мотивами однойменного аніме. У цей зошит можна записати ім’я людини, яка тобі не подобається, і вигадати причину та дату її смерті. Син вінничанки Євгенії теж придбав собі такий, і жінка вважає, що такі речі можуть негативно вплинути на психіку і навіть призвести до самогубства. Журналісти «20 хвилин» поспілкувалися з психологом та з’ясували, чому аніме стало таким популярним серед сучасних підлітків і коли батькам варто бити на сполох.

Зошити смерті. У Вінниці школярам продають книжки за мотивами аніме,  заборонені за кордоном


Читайте також:

Наскільки добре ви знаєте вінницькі вулиці? Тест від 20minut.ua

Сьогодні вітаємо нефрологів та Венедикта. Історія та прикмети 27 березня

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up