Вінницьку окружну прокуратуру очолив Євген Комаровський. Що про нього відомо?

Вінницьку окружну прокуратуру очолив Євген Комаровський. Що про нього відомо?
  • На сесії міськради Сергій Моргунов представив керівника Вінницької окружної прокуратури.
  • Ним став Євген Комаровський. Що відомо про нового очільника?

У понеділок, 15 березня, на Вінниччині свою роботу розпочали окружні прокуратури. Тоді у прокуратурі озвучили, що Євген Вікторович Комаровський заступає на посаду керівника Вінницької окружної прокуратури Вінницької області.

Сьогодні, 26 березня, Комаровського представили офіційно.

Хто такий Комаровський?

Сам Євген народився у Київській області. Там же почав свій трудовий шлях. З 2015 року працював у прокуратурі Криму, яка фактично розміщена у столиці.

Відео дня
Фото за 2018 рік. Начальник управління прокуратури Автономної Республіки Крим Євген Комаровський проводить засідання.

Комаровський, за інформацією ЗМІ, одружений. Його дружина Тетяна Комаровська є провідним спеціалістом відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення управління державної міграційної служби України в Київській області.

Ми проглянули декларації Євгена та Тетяни. В останніх звітах немає інформації про шлюб. У користуванні сім'ї Комаровських бачимо будинок в Білій церкві та квартиру в Києві. Обидва об'єкти нерухомості у власності третіх осіб. Зі своїх доходів прокурор показав тільки зарплату (трохи більше 500 тисяч гривень за рік). Тим часом відсутня інформація про наявність машини чи заощаджень.

Окружні прокурори: на Вінниччині призначили керівників семи нових структур
15 березня 2021 року. В апараті Вінницької обласної прокуратури відбулося представлення керівників окружних прокуратур.

Нові окружні прокуратури

На території Вінницької області створили сім окружних прокуратур:

Вінницька окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Вінниця) у складі територій: Агрономічної сільської, Вінницької міської, Гніваньської міської, Літинської селищної, Лука-Мелешківської сільської, Стрижавської селищної, Сутисківської селищної, Тиврівської селищної, Якушинецької сільської територіальних громад.

Тиврівський відділ Вінницької окружної прокуратури (смт Тиврів) Тиврівська селищна, Гніваньська міська, Сутисківська селищна громади;

Немирівська окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Немирів) у складі територій: Вороновицької селищної, Іллінецької міської, Липовецької міської, Немирівської міської, Оратівської селищної, Погребищенської міської, Турбівської селищної територіальних громад.

Липовецький відділ Немирівської окружної прокуратури (м. Липовець) Липовецька міська, Оратівська селищна, Погребищенська міська, Турбівська селищна  громади.

Гайсинська окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Гайсин) у складі територій Бершадської міської, Гайсинської міської, Дашівської селищної, Джулинської сільської, Краснопільської сільської, Кунківської сільської, Ладижинської міської, Ободівської сільської, Ольгопільської сільської, Райгородської сільської, Соболівської сільської, Теплицької селищної, Тростянецької селищної, Чечельницької селищної територіальних громад.

Бершадський відділ Гайсинської окружної прокуратури (м. Бершадь) Бершадська міська, Ольгопільська сільська, Чечельницька селищна громади.

Теплицький відділ Гайсинської окружної прокуратури (смт Теплик) Теплицька селищна, Джулинська сільська, Соболівська сільська громади.

Тростянецький відділ Гайсинської окружної прокуратури (смт Тростянець) Тростянецька селищна, Ладижинська міська, Ободівська сільська громади.

Жмеринська окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Жмеринка) у складі територій Барської міської, Джуринської сільської, Жмеринської міської, Копайгородської селищної, Мурафської сільської, Северинівської сільської, Станіславчицької сільської, Шаргородської міської територіальних громад.

Барський відділ Жмеринської окружної прокуратури (м. Бар) Барська міська, Копайгородська селищна громади.

Шаргородський відділ Жмеринської окружної прокуратури (м. Шаргород) Шаргородська міська, Джуринська сільська, Мурафська сільська громади.

Могилів-Подільська окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Могилів-Подільський) у складі територій Бабчинецької сільської, Вендичанської селищної, Могилів-Подільської міської, Мурованокуриловецької селищної, Чернівецької селищної, Ямпільської міської, Яришівської сільської територіальних громад.

Ямпільський відділ Могилів-Подільської прокуратури (м. Ямпіль) Ямпільська міська, Бабчинецька сільська громади.

Тульчинська окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Тульчин) у складі територій Брацлавської селищної, Вапнярської селищної, Городківської сільської, Крижопільської селищної, Піщанської селищної, Студенянської сільської, Томашпільської селищної, Тульчинської міської, Шпиківської селищної територіальних громад.

Крижопільський відділ Тульчинської окружної прокуратури (смт Крижопіль) Крижопільська селищна, Городківська сільська, Піщанська селищна, Студенянська сільська громади.

Томашпільський відділ Тульчинської окружної прокуратури (смт Томашпіль) Томашпільська селищна, Вапнярська селищна громади.

Хмільницька окружна прокуратура (з адміністративним центром у місті Хмільник) у складі територій Глуховецької селищної, Жданівської сільської, Іванівської сільської, Калинівської міської, Козятинської міської, Махнівської сільської, Самгородоцької сільської, Уланівської сільської, Хмільницької міської територіальних громад.

Козятинський відділ Хмільницької окружної прокуратури (м. Козятин) Козятинська міська, Глуховецька селищна, Махнівська сільська, Самгородоцька сільська громади.

Калинівський відділ Хмільницької окружної прокуратури (м. Калинівка) Калинівська міська, Іванівська сільська громади.

— Жителі всіх районів та міст області можуть звертатися зі своїми зверненнями до органів прокуратури за місцем праці та проживання як до окружних прокуратур, так і до їх відділів, які розміщуються в адміністративних приміщеннях прокуратур у зазначених вище містах та селищах, — зазначають у пресслужбі прокуратури Вінницької області.

 

Читайте також:

Порушення прав та жахливі умови утримання. Перевірили вінницькі ізолятори

В області створили сім окружних прокуратур. Запрацюють вони з наступного понеділка

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (15)
  • Юрий Козин

    Очередная зажравшаяся харя
  • Vovan Siroshtan

    А Крим де? Яка прокуратура Криму
  • Борис Орел

    Ще один синок.
  • Николай Петров

    На Гройсмана похожий. Брат двоюрідний
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up