Пораненого під час перестрілки у Вінниці вірменина, якому загрожує довічне, з лікарні відвезли в ізолятор

Пораненого під час перестрілки у Вінниці вірменина, якому загрожує довічне, з лікарні відвезли в ізолятор
Важко пораненого пасажира Ланосу, який знаходився від учорашнього дня в лікарні з вогнепальними пораненнями, забрали в ізолятор тимчасового утримування. Про це журналісту повідомив друг пораненого.

До редакції RIA зателефонував близький друг чоловіка, якого поранили в перестрілці на Барському шоссе 10 серпня. Представився Олексієм і сказав, що в лікарні, де перебуває його друг, має счинитись «міліцейсьий беспрєдєл».
- Лежить хлопець в лікарні, в нього вісім проникаючих поранень, в нього куля в голові та застрягла в шийному хребті, він не може говорити і ледь дихає! А міліціонери його хочуть перевезти в ізолятор тимчасового тримання, - каже Олексій. - Він навіть з батьком не може поспілкуватись, бо до нього нікого не пускают. Лікарі не дозволяють його забирати, тому що хлопець у важкому стані, але нікого це не турбує. 
Батько пораненого розповів журналісту RIA, що сина забрали з лікарні в ізолятор. 
- В міліції кажуть що в них наказ з Києва, - розповів батько пораненого, і попросив жірналістів приїхати в лікарню, сам тим часом їхав до сина з адвокатом. Але вже за кілька хвилин батько знову перетелефонував і повідомив що не встиг.
- Сина забрали на Пирогова,4 , не зважаючи на заборону лікарів, - сказав чоловік. 

На Пирогова,4 журналіст зустрівся з батьком пораненого, який не хотів нічого говорити без адвоката, але нестримався.

- Вони зараз хочуть все сховати, сімнадцять чоловік, вісімнадцять кульових поранень і мені кажуть твій син вбивця, - не стримався чоловік. - Я кажу ти ган...н, с...ка, якби на тебе напали, розбили дубинками авто, дістали стволи і почали ху....рити, ти починаєш захищатись, когось валити, хто винен, ти? Ти получаєшся вбивця, а вони супер пупер?.... Мені кажуть, їх теж будуть карати. Це ж був самозахист, а вони все говорять по іншому, приписали сину 115 статтю, якого...?

Відео дня

Читайте також: 

У стрілянині на Барському шосе загинули двоє чоловіків: чотири версії збройного нападу 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (12)
  • Анонім

    Якщо слова батька журналіст цитувала, то вже зрозуміла його культура і культура виховання його сина! Що б ви не казали я вважажаю що тут всіх учаників треба закривати і ізолювати від суспільсва, одні собі спокійно серед білого дня вчиняють розбійні напади, інший носячи з собою бойовий пістолет спокійно стріляє в людей! Тут всі вони винні і кожен повинен отримати за свої діяння що б іншим був урок!
  • Украинец

    Как я понял, ехал он себе, тут перекрывает ему дорогу Спринтер, вылезли какие-то 2 малолетки и напали на него, стреляли в него, а у этого были деньги, так как ехал он землю покупать под недвижимость. Наверно по наводке навели на него. Но так как нападавшим было по 24года - врд ли они могли подумать что у него кроме денег будет и оружие. Он защищался, завалил двоих подонков которые хотели убить его. Вот и все. Мусора как всегда, все спишут!

    Анонім reply Украинец

    А много ты знаешь???

    Легче всего вот так фантазировать... ну наверное ты прав и у каждого "не бандита" должен быть боевой пистолет...

    И то что "правоверный" с пистолета вовсе не умеючи стрелять ни разу не промахнулся.. и с первого выстрела в грудь... это тоже так надо... да???

    А деньги... ты знаешь сколько там было? Нет но все равно спешить судить...

    Вот так мы все живешь как только нас касается - рыло в землю а вось пройдет, а как только других -сразу смелость выпирает ...

    Дай Бог тебе и подобным тебе комментаторам не попадать в такое..
  • Трокаль Руслан

    Полный бред.Менты как всегда перестраховываются.
  • Анонім

    Звідки в нього бойовий пістоль? Навіть у тиз бандюків була травматична зброя а внього бойовий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera 19:50 Сестри Тельнюк приїдуть у Сугаки. Коли і кого запрошують на зустріч з ними? Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 19:44 Магнітні бурі в травні-2024: коли очікувати на погіршення самопочуття 19:10 «Потрібна підтримка!» Зірка «Перелесника» з Вінниці братиме участь у новому проєкті 18:38 «Вінницький» ліфт встaновлять в одній із бaгaтоповерхівок містa 17:42 На Вінниччині до Реєстру корупціонерів за 2023 потрапили 169 осіб 17:07 П'ять вулиць у Вінниці назвуть іменами загиблих захисників 15:43 На фронті загинув Микола Калачик з Тульчинської громади 15:20 Втрачена історія: закинуті садиби та палаци Вінниччини 14:25 Під час пожежі на Вінниччині травмувався власник будинку photo_camera 13:07 Вербна неділя: традиції та заборони, куди поставити освячену вербу 11:50 Вінницька торгово-промислова палата працюватиме в оновленій будівлі Пошти photo_camera 10:38 Вночі сили ППО збили над Вінниччиною ворожий безпілотник 10:05 Швидкий рецепт сирної паски від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 10:00 Як ви ставитеся до норми про вилучення авто у законі про мобілізацію? Ми запитали вінничан
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up