Понад 50 правоохоронців загинули на службі. Їх сім'ям вручили матеріальну допомогу

Понад 50 правоохоронців загинули на службі. Їх сім'ям вручили матеріальну допомогу
  • У Вінниці вшановували пам'ять військових та правоохоронців, які відали своє життя за наш спокій.
  • Сім'ям поліцейських, які загинули на службі, вручили матеріальну допомогу.

Мітинг-реквієм пройшов у центральному парку біля пам’ятника загиблим правоохоронцям сьогодні, 29 серпня. До заходу долучилися поліцейські, їх друзі та рідні.

Присутні вшанували пам’ять загиблих хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіалу. Також вони згадали усіх загиблих поіменно та запалили свічки пам’яті.

— 53 вінницьких правоохоронців загинули, захищаючи права та свободи громадян, з них  27 - за період незалежності України, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Керівництво ГУНП та представники влади зустрілись з сім’ями загиблих, надали їм матеріальну допомогу, висловили слова співчуття та підтримки.

Відео дня

 

Читайте також:

У центрі міста пройшов концерт-реквієм, присвячений Дню Пам'яті захисників

Хвилина мовчання та Хода Пам’яті. У Вінниці вшанують пам’ять загиблих захисників

«Я просила його не йти на війну»: у Вінниці пройшла Хода Пам’яті загиблих героїв

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up