Плюс 3 гривні. Водоканал планує підняти тарифи на холодну воду в 2021 році

Плюс 3 гривні. Водоканал планує підняти тарифи на холодну воду в 2021 році
«Подвійні тарифи платити не будемо!» — казали літні жінки. На обговорення у 2018-му вони сказали, що за них мають платити олігархи
  • Подорожчати на 3 гривні 12 копійок може холодна вода у Вінниці в 2021 році.
  • Причинами цьому, як кажуть у водопостачальника, є зростання цін на хлор, паливо та енергоресурси для роботи підприємства.
  • Запитати адміністрацію Водоканалу про ціну-якість холодної води можна на громадських обговореннях — у четвер, 28 травня.

У «Вінницяоблводоканал» планують підняти ціни, за якими вони продаватимуть населенню холодну воду в 2021 році. На власному сайті вони опублікували заплановані тарифи:

  • Відео дня
    /li>

Якщо додати до цих сум податок на додану вартість (20%), то разом водопостачання і водовідведення буде дорожчим за нині діючий тариф на 3 гривні 12 копійок.

 

Діючий тариф (з 5 лютого 2020 року)

Запланований тариф (у 2021 році).

Водопостачання і водовідведення разом
(з ПДВ)
21,936 грн за м3

25,056 грн за м3

Причиною зростання ціни води на підприємстві називають зміну тарифів на енергоносіїі; зростання цін на хлор та інші реагенти; збільшення вартості паливо-мастильних матеріалів; зміна ціни на матеріали для виробництва, збільшення зарплат, що визначено законодавством та зміна вартості інших складових тарифів.

Процедура, що затверджена Нацрегулятором, вимагає від підприємства проводити громадські обговорення тарифу. Воно заплановано на четвер, 28 травня, о 09:00. Місце, де будуть обговорювати тарифи — адмінприміщення «Вінницяоблводоканалу» за адресою Київська, 173, другий поверх, актова зала.

Заявки на реєстрацію для участі приймаються до 27 травня 2020 року за телефоном: (0432) 61-91-59 або шляхом подання заявки на електронну адресу: [email protected]

Зауваження та пропозиції приймаються до 27 травня 2020 року в письмовому та/або електронному вигляді за адресами:

Останнє зростання тарифу, нагадаємо, відбулося в лютому 2020 року, коли холодна вода подорожчала на 5 гривень. А до цього двічі піднімали вартість водопровідної води у 2019 році. Проте, якщо подивитися на ціни 2014 року, то тоді холодна вода коштувала 2,8 гривні за кубометр води з ПДВ.

Опитування

Чи потрібно піднімати тариф на холодну воду?

Читайте також:

Спочатку — якість, тарифи — потім. Як пройшли слухання про нові ціни на воду

Буг обмілів катастрофічно. Чи вистачить Вінниці питної води?

Іржава вода з крана це нормально, але не завжди. Коли варто бити на сполох?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (39)
  • Евгения Степынова

    Самая лучшая доставка еды только в Одессе. Сколько раз не пробовала заказать где-то еще никогда не было так вкусно как там. Если когда либо побываете там воспользуйтесь https://wok.od.ua

  • ніна

    за  рік уже 3 рази піднімали. скільки можна
  • Валентина

    Сколько можно поднимать, задрали уже конкретно, цена и так заоблачная, а им всё мало.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:06 Без води та світла. Де у Вінниці 19 березня відключають послуги photo_camera 10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera Від читача 10:22 Закреслюють кандидатуру Путіна": у чаті "виборчкому" Керчі звітують про масове псування бюлетенів. Фото 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up