Пантера московського мільйонера загризла заробітчанина з Ямполя

Пантера московського мільйонера загризла заробітчанина з Ямполя
Людяним і працьовитим залишився у памяті земляків Олександр Пшебетович
  • Кривавий заробіток: ямпільчанин Олександр Пшебетович загинув на заробітках у московського мільйонера.
  • Чоловіка загризла пантера з домашнього зоопарку багатія.
  • У час трагедії наш земляк не мав доглядати  хижаків. Як все сталося?

Про трагічну новину повідомили деякі електронні інформагентства Росії. До Ямполя її передав брат загиблого.  Кажуть, чоловік не наважився дзвонити дружині. Попросив, щоб це зробив ще один брат. Їх було троє, братів Пшебетовичів. Вони і їхні сім’ї мають гарну репутацію. Всіх характеризують працелюбними людьми. Один з братів уже давно їздить на заробітки у Москву. Був на різних роботах, поки не влаштувався до мільйонера доглядати звірів з домашнього зоопарку.  Працює у містечку Істра, що недалеко від Москви. Запросив брата. Декілька років Олександр також  їздив на підробітки. Перед новорічними святами йому зателефонував брат з Москви. Сказав, що хлопці, які годують звірів, просять підмінити їх. Запитав, чи не погодиться. Олександр  дав згоду. Швидко зібрався і вирушив у дорогу. У святкові дні вони доглядали звірів разом. Невдовзі після нового року сталося найстрашніше.

Звір влаштував полювання на людину

-Справжнє полювання на людину влаштувала пантера з домашнього зоопарку московського мільйонера Сергія Княгиневича, - так повідомив про трагедію Інтернет-ресурс  telegram-канал Mash

Цитуємо мовою оригіналу: «В Подмосковье в частном домашнем зверинце пантера напала на гражданина Украины, который ухаживал за животными. Хищник загрыз мужчину. Судя по отрывчатым данным о трагедии, пантера устроила настоящую охоту за несчастным. Она дождалась, пока тот войдет в клетку, напала на него, после чего вирвалась на свободу и сбежала. Сейчас ее успели поймать

Відео дня

Известно, что зоопарк принадлежит бизнесмену Сергею Княгиневичу, поднявшемуся на авиаперевозках.  Миллионер считает, что погибший прибыл с Украины в гости к брату. Он не был рабочим, поэтому не должен был заходить в вольер. Почему погибший был одет у спецодежду, Княгиневич не объяснил.  По факту случившегося проводится проверка. Выясняются все обстоятельства произошедшего».

В інформації ще одного агентства - Интерфакс також сказано, що мільйонер заперечує факт роботи українця у його зоопарку. Ресурс зсилається на джерело інформації - прес-службу головного управління слідчого комітету  Московської області. «… в одном из вольеров, где содержатся дикие животные, обнаружено тело мужчины с укушенными ранами. Согласно предварительной версии, пантера напала на него, когда тот вошел в клетку кормить ее. Питомник принадлежит бизнесмену Серею Княгиничеву. По его словам, погибший приехал в гости с Украины. Бизнесмен считает, что мужчина сам виноват, поскольку не должен был заходить в клетку. Бизнесмен также отметил, что не собирается убивать пантеру».

Заробляв гроші на хату

Поховали Олександра у Ямполі. Тіло з Москви доставили транспортом, який виділив бізнесмен. Молодша дочка загиблого пані Катерина зізнається, що їй важко говорити про те, що сталося. Уточнює, що батько мав намір збудувати хату. Збирав гроші.

-У 2016 році моя сестра народила двійню, то тато майже не їздив у Москву, допомагав їй, бо в неї є ще одна дитина,- розповідає пані Катерина. – Сестра проживає в Одеській області. Тато туди частіше їздив, ніж на заробітки. Перед тим доглядав свою хвору маму, вона в селі проживала. Вони чергувалися з братом. Він був дуже доброю людиною. Кажу так не тільки тому, що він мій батько. Так люди про нього говорять.

Донька згадує, що батько любив збирати гриби. Добре знав, які їстівні, а які ні. Бувало, сусіди, чи знайомі приходили, показували, які гриби зібрали, просили, щоб Олександр підказав, чи нема серед них отруйних. Він радив, як краще приготувати. Знав не один рецепт. Ніколи не сидів, склавши руки. Багато працював у селі на городі. Вмів приготувати їсти…

Тривалий час Олександр працював в «Укртелекомі», останній період – на кабельному телебаченні у Ямполі. До нього зверталися по допомогу в ремонті.  Був безвідмовний у всьому. «Не знаю такої роботи, яку б не вмів робити тато, - продовжує донька. – Його нема, а мені в це не віриться. Все надіюся, що ось-ось двері відчиняться і він стане на порозі, худенький, з добрими очима…»

П’ятеро внуків залишилося у Пшебетовича. Двоє хлопчиків і дівчинка у старшої доньки, а також хлопчик і дівчинка у молодшої. Як він їх любив!Останні роки стали важкими для їхньої родини. Померла мати Олександра, потім не стало матері його дружини. До речі, вона також постійно доглядає свого батька, він хворіє, майже не ходить. Трагічна звістка з Москви впала на їхні голови ще одним страшним горем.  

-Пишуть, що мільйонер заперечує, ніби батько працював у нього, - говорить Катерина. – А що він може казати? Він же не зізнається, що сам винен. Тато розповідав, що там багато хижих звірів. Нащо вони? Це треба у них запитувати. Це не зоопарк, куди люди приходять. Ніхто туди не ходить. просто у хазяїв таке хобі. Тато говорив що хазяйка може зайти в клітку обніматися з якимось хижаком. Що мені до них? Вони забрали у мене найдорожчу і найріднішу людину – мого татуся.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Земля пухом добрій щирій людині.

Потрібен договір на працевлаштування

Понад три мільйони українців заробляють кошти за кордоном. Це за офіційною статистикою. Насправді їх число значно більше. На превеликий жаль, заробітки на чужині для декого закінчуються трагічно. RIA розповідала про загибель наших земляків у Португалії, Росії, Польщі. Після цього їхні родини не отримують жодної компенсації. Чому?

-Потрібен договір на працевлаштування, - каже юрист Іван Бездітний. – Без такого документа людина залишається безправна. Не тільки компенсації сімя не отримає у найтрагічнішій ситуації. Навіть зароблене можуть не виплатити. Довести правоту без наявності договору практично неможливо. Зрозуміло, що не всі роботодавці готові укладати такі документи. Але треба добиватися. Бо це в інтересах найманих працівників.  Інакше людина ризикує…

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (23)
  • Валерка

    Проти росіян нічого не маю, але у даний час туди їздити аморально...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах Від читача 18:21 Благодійний проєкт «Толока в стилі джаз» 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up