Опинилася в пастці. В пожежі на Бевза загинула 21-річна Анастасія Ріщук

Опинилася в пастці. В пожежі на Бевза загинула 21-річна Анастасія Ріщук
  • Дівчина опинилася заблокованою в приміщенні й не змогла врятуватися.
  • Вона була в пастці, з якої не вибратися, сказали рятувальники.
  • Знайшли Анастасію після того, як загасили вогонь.  
  • ЇЇ подруга просить підтримати чоловіка, якому доведеться хоронити молоду дружину.

Про жертву пожежі у офісному центрі на Бевза стало відомо тільки після того, як вогонь погасили. Рятувальники виявили тіло молодої жінки. Наш журналіст знімав пряму трансляцію з місця і від фахівця забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій почув про загиблу.  

Пізніше з власних джерел редакція 20minut.ua дізналася: загинула у пожежі 21-річна дівчина (2000 року народження), яку звали Настею. Вона там працювала, як спершу нам сказали, бровісткою, а потім ми уточнили: була майстринею із виготовлення свічок.

За інформацією з управління ДСНС, дівчина опинилася заблокованою в приміщенні, з якого не змогла вийти. Її тіло знайшли після того, як вогонь загасили. Є інформація, що Настя нібито повернулася на роботу, щоб забрати ноутбук. Але як так сталося, що вона опинилася там у пастці, не говорять.   

Відео дня

Тепер знаємо, що загиблу працівницю офісного центру звати Анастасія Ріщук. Вона приватна підприємиця. Була заміжня. Її друзі та колеги почали збір коштів, щоб підтримати чоловіка, якому доведеться ховати молоду дружину.

Якщо вам не байдуже, то перерахуйте помірну для вас суму на один з цих рахунків: 

  • 5168 7422 1221 4039 (отримувач Ріщук Денис Олегович)

  • 4441 1144 4575 8640 (отримувач Костюк Вікторія)

«Зможемо передати кошти родині загиблої дівчини», — написала подруга Анастасії, яка розмістила також клич про допомогу в спільноті своїх колег, майстрів краси. 

В офісному центрі працювали косметологи, манікюрниці, майстри краси, була фотостудія та інші невеликі приватні структури. Усі вони втратили майно.

Люди переповідають, що орендарі та працівники офісів не лише постраждали матеріально і налякалися. Деяким вдалося з труднощами виходити з задимленої будівлі, яка швидко розгоралася. Одна дівчина вискочила з вікна на балкон, і звідти її дістали рятувальники. 

Попередня причина, як ми розповідали сьогодні раніше, займання електропроводки. Також серед версій, які досліджуються, є підпал та загоряння від електроприладу. За фактом відкрили кримінальне провадження та почали розслідування, — сказали в поліцейському главку. 

Пожежа, нагадаємо, почалася о 12.30, а загасити її змогли повністю після 14-ї години. Вітер мало не розповсюдив вогонь з офісної будівлі на сусідні приміщення «Укргазбанку» та кафе. 

— Через велику площу пожежі та сильний вітер вогонь швидко поширюється покрівлею споруди на складські приміщення, — коментували пресі в ДСНС. 

Журналіст 20minut.ua на місці пожежі почув дві головні версії, які могли призвести до такої масштабної пожежі: підпал або коротке замикання електропроводки. Що саме призвело до займання і спричинило смерті Анастасії, це встановлять спеціалісти. 

Але варто пригадати: кілька років тому в цій самій будівлі вже гасили пожежу. Це було у березні 2017 і тоді теж на місці був наш журналіст. Подивіться відео з обох пожеж:

6 травня 2021

20 березня 2017

 

Читайте також:

Загиблу в пожежі на Бевза поховають завтра у рідному селі

До останнього говорила з чоловіком по телефону. Нові деталі загибелі дівчини на Бевза

У пожежі на Бевза загинула дівчина. Які попередні причини займання?

Горить всередині та ззовні. Репортаж з масштабної пожежі на Бевза

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (21)
  • Жора

    Сейчас мы живем в такое время что врачи только называются врачами. Они купили дипломы за деньги и работают в больницах только для того чтобы брать деньги с пациентов.Как врачи не умеют и не знают ничего. Пожарники в городе это самая козырная работа. Пожарник спит, зарплата идет. Но если иногда есть вызов на пожар то бандиты позвонят и попросят не спешить с тушением.ДОЛЖНО СГОРЕТЬ.Также и в мусарне работают оборотни в погонах. Их отличие от бандитов что они в форме, и с оружием которое зарегистрировано . Могут под пытками выбить признание у любого человека которого задержат. Кстати а что изменилось после Майдана ? Только то что рабы стали проще ехать на работу мыть унитазы в Европу, а бандиты и оборотни как были так и остались.
  • Жора

    Это уже не первый пожар в этом здании. Одним бандитам захотелось отжать это здание у других бандитов. Делается пожар, тем более пожарникам дается команда ВСЕ ДОЛЖНО СГОРЕТЬ! Но ведь там же люди! . Сейчас бандиты ради наживы идут на все.
    Но есть хорошая новость, парень который ножом убил бандита это было 2 мая, который врывался в его дом будет оправдан. Это сказал министр МВД Аваков.
    О чем это говорит ?  Сейчас все дела будут  как у Стерненко. Все знают случай в Одессе. Напали бандиты, можно вести  ножевую оборону , а там как получится.
    В этом пожаре скорей всего  по городу в пожарные участки понабрали бандитов,а те будут выполнять команды своих бригадиров. И обычно бандиты делают поджоги, то теперь своим людям скажут ТУШИТЬ МЕДЛЕННО! ДОЛЖНО СГОРЕТЬ!
  • Олександр Шевченко

    Уважаемые врачи больницы им. Ющенко, заберите у Жоры телефон!!!
  • Читач63

    Жорі і всім , кому МНС не догодило. Засуджувати ви хитрі , ідіть самі спробуйте в наших умовах працювати , бо поза очі всі роти розкривати герої.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up