У пожежі на Бевза загинула дівчина. Які попередні причини займання?

У пожежі на Бевза загинула дівчина. Які попередні причини займання?
  • На Бевза рятувальники продовжують ліквідовувати маштабну пожежу. Вогонь було дуже важко зупинити через сильний вітер.
  • Уже відомі попередні причини займання, а також сумні наслідки — у пожежі загинула дівчина.

Сьогодні, 6 травня, близько 12.34 зайнялося приміщення на вулиці Бевза, 34. Площа, охоплена вогнем становила, близько 1000 кв.м. На місце події прибули терміново 13 екіпажів рятувальників у кількості 60 чоловік. До 14 години бійці ДСНС намагалися зупинити вогонь.

— Через велику площу пожежі та сильний вітер вогонь швидко поширюється  покрівлею споруди на складські приміщення. На даний час триває локалізація пожежі, — кажуть у пресслужбі ДСНС.

На місці події був наш журналіст, який вів пряму трансляцію. Йому стало відомо, що пожежа забрала людське життя. Загинула молода жінка. 

Відео дня

Цю інформацію офіційно підтвердили у ДСНС. Сказали: на місці пожежі виявлено тіло однієї загиблої особи.

Пізніше з власних джерел редакція 20minut.ua дізналася: загинула у пожежі 21-річна дівчина (2000 року народження), яку звали Настею. Вона там працювала бровисткою і, за інформацією з управління ДСНС, опинилася заблокованою в приміщенні, з якого не змогла вийти. Її тіло знайшли після гасіння пожежі.  

Також від фахівців журналіст на місці пожежі почув дві версії, які могли призвести до такої масштабної пожежі. Це або підпал, або коротке замикання електропроводки. Зарано робити висновки. Усе мають перевірити спеціалісти.

Але варто пригадати: кілька років тому у цій самій будівлі вже гасили пожежу. Це було у березні 2017 і тоді теж на місці був наш журналіст

Також маємо інформацію про наслідки пожежі для мешканців Замостя. Абонентам «Еверест» повідомили, що була пошкоджена їх лінія, через що мешканці мікрорайону залишилися без інтернету та кабельного телебачення. У компанії кажуть, що послуги скоро відновлять. Тривають роботи.

Таке повідомлення надійшло жителям вулиці Замостянська:

Нині місце пожежі загороджене. Нікого не пускають. Там працюють поліція та інші спецслужби, електрики та газовики. Слідкуйте за стрічкою новин на 20minut.ua, щоб дізнатися більше.

Приміщення всередині зазнало значних пошкоджень:

За фактом пожежі поліція розпочала кримінальне провадження. На місці події слідчо-оперативна група та криміналісти проводять першочергові слідчі дії.

— Поліцейські обмежили доступ до будівлі та забезпечують охорону публічної безпеки, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Після ліквідації пожежі  на третьому поверсі  виявлено мертвою жінку. Поліцейські  встановлюють особу загиблої.

 

Читайте також:

«Виглядає страшно». На Стрілецькій в аварію потрапив мотоцикл

На Привокзальній не розминулись «ВАЗ» та BMW. Один із водіїв був п'яний

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:44 Вінницькі гімнастки підкорили Грузію. Привезли 21 нагороду з «Keti Cup Tbilisi» photo_camera 20:29 Родичі та бізнес-партнери у вінницьких МСЕК: знайшли багато цікавого в деклараціях членів комісій 19:35 «Ми гідно робимо свою роботу». Про історію та випробування війною Ладижинської ТЕС 18:45 Класична, сирна, шоколадна. Знані вінничани діляться рецептами великодньої паски та хліба photo_camera Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 18:10 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 18:09 У Вінниці виділять 21 мільйон гривень на потреби Захисників та Захисниць 17:48 Шукає ту, яку ніколи не цілував. Вони обоє із Джурина: хвилююча історія двох наших земляків 17:32 Як вінничанам з хронічними захворюваннями безплатно отримати ліки 17:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 27 та 28 квітня 16:35 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 16:33 В останні дні квітня на вулицях біля Київського мосту обмежать рух. Яка причина та скільки це триватиме 14:45 З’явився білий бенгальський тигр. Чим ще здивує Подільский зоопарк у новому сезоні? photo_camera 13:45 У Вінниці чоловік з сокирою накинувся на контролера обленерго 13:32 «Колосівські» тхеквондисти здобули дві бронзи на турнірі «Hereya open» в Болгарії 13:20 Де смачно пообідати на Вишенці: огляд бізнес-ланчі і не тільки (партнерський проєкт) 12:45 За вбивство продавця трактора хмільничанин сидітиме 15 років 12:21 «Коли в темну пору йшли по траві, іскри сипалися з-під ніг». Спогади про аварію в Чорнобилі photo_camera 12:00 Адреси, де у Вінниці 26 квітня тимчасово не буде світла чи води 12:00 Як знайти роботу в Польщі: поради для українців (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up